Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Cicha Woda

Nicki  oskarżonych: .:Tomek:. , CoMaNdOsIK

IP lub SID oskarżonych:Nie trzeba. 

Przebieg sytuacji: Graliśmy sobie normalnie z innymi graczami Tomek był w ct a nagle CoMaNdOsIK zaczął wypisywać  wulgaryzmy na temat Play więc Tomek mówi mu że Play się dowie o tych wulgaryzmach  ale Tomek po chwili powiedział że nic nie powie jak CoMaNdOsIK kupi mu VIP a Play się o niczym nie dowie. 

Dowody: Są świadkowie którzy to potwierdzą było to w dniu 7-03-2015 wieczorem.

Jeszcze chciałam bym powiedzieć że Tomek wmawia nie którym osobom że są nowe zasady w regulaminie a wcale takich nie ma a jak ktoś i Tomek tych co zna i lubi w cs faworyzuje ich jak - daje karniaki a nie zabija innych zabija,daje duszy czas do na przykład do dojścia,iść  i innych taki i jeszcze straszy prawie wszystkich banami.

Opublikowano

Zgadzam sie z Blondasem.Coraz wiecej skarg na Tomka .Do mnie powiedzial ze odbanuje mnie na ct jak mu kupie SVipa.Smieszne to jest.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja nie wiem o co wam chodzi. Gram na jailbreak'u juz nie 1 raz i nie 1 raz gram z Tomkiem, i jeszcze nie mam do niego zastrzeżeń. Wy naprawdę nie wyczuwacie żartu z jego strony ? On przecież zbija się jak wy coś zrobicie :) A wy wszystko na poważnie, i od razu skargi pisać. Pożartować na serwie nie można ? Gram z nim już ponad tydzień i nie mam żadnych zastrzeżeń. I powiem wam, że nie dziwi mnie to, że skargi piszą ciągle te same osoby, jakby chciały się odegrać .... Ale za co ? Tomek prowadząc grę będąc w CT robi to dobrze i podchwytliwie i wy się wpieniacie za swoją nieuwagę. Moim zdaniem Tomuś jest OK. Zacznijcie uważnie słuchać komend i rozróżniajcie ironie/żart od powagi :) To tyle ode mnie

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hahaha kolejna skarga, która nic nie wnosi ( bez dowodów ). Ja z CoMaNdOsIkIeM hmm. ,,robimy,, beke ale jak widać nie którzy biorą to za bardzo na poważnie. Comandosik napisał tam coś ( raz ) o Play'u ale już nie pamiętam co i ja powiedziałem, że jak powiem to pley'owi to chłopak dostanie bana xD. Chłopak tak się zestresował, że pisał mi cały czas, żebym mu tego nie mówił a on kupi mi Vip'a. Nic Playowi nie mówiłem, i nic nie powiem a kiedy nadarzyła się okazja ( trochę dziwna no ale cóż ), że kupi mi vipa no to powiedziałem okey. Nic nie mówiłem, że ( straszyłem czy coś ) Masz mi kupić Vip'a albo powiem Play'owi i dostaniesz perma. On sam zaproponował, że kupi mi vip' ( Już mi kiedyś kupił - Za co bardzo mu dziękuje ;) ).

2. Ludzie,ludzie po raz kolejny nie mówię, że ,,FAWORYZUJE,, jeżeli chcecie zobaczyć czy ja faworyzuje albo coś zapraszam na serwer. Gdybyście weszli na serwer i zobaczyli jak prowadzi LIttle , Cycu508. to ja po prostu bym wyszedł z serwera i już nie wszedł. Oni w ciągu 1 sek odliczają od 5 do 0 i odrazu zabijają jak ktoś nie zdąży. Ja odliczam po woli żeby każdy dostał ,,szansę,,  i się bawił bo na tym to polega ( Bynajmniej ja tak uważam ). A co do Gracza o nicku ,,CichaWoda,, ciągle łamiesz regulamin i cały czas spamujesz na say'u. 

KOLEGA U GÓRY Z NICKIEM MATI NAPISAŁ CAŁĄ PRAWDĘ !!! SAM BYM TEGO LEPIEJ NIE NAPISAŁ 

MATI +1

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dokładnie popieram Tomka. Cycu albo Little. są bardziej rygorystyczni jeżeli chodzi o nie wykonywanie poleceń. Tomek czasami da komuś szansę. Ogólnie z Tomkiem jest beka na serwie a wy się spinacie. Nie ogarniam was ludzie, bądźcie ok w stosunku do innych, a nie cały czas szukacie jak podejść Tomka, że stracił rangę. No ja wale ile można. Cicha Woda ty powinnaś dostać skargę za faworyzowanie COMANDOSIKA, nie raz nie dwa ... Dajcie sobie siania w szukaniem jakiejś zaczepki na Tomka i grajcie. Bo grając na serwie co chwila widać u Ciebie jakiś podstęp  Cicha Woda ...

• Lubię to! 1
Opublikowano

1. Tomek chce ci powiedzieć że to jest prawda co ja pisze bo ty mu powiedziałeś że nic nie powiesz jak CoMaNdOsIK ci kupi VIP.

2. Tomek ty cały czas faworyzujesz tu nie będziesz kłamał bo to kilka osób to potwierdzi na 100%.

3. To co napisałeś ciągle łamiesz regulamin i cały czas spamujesz na say'u przykro mi powiedzieć ale to jest kłamstwo na mój temat ja nie pozwolę na to żebyś kłamał na mój temat.

4. Tomek ja wiem  od innych graczy że to nie tylko ja mam takie wymysły na twój temat a tak poza tym zapomniałam napisać Tomek i CoMaNdOsIK dałeś mi zakaz do ct  i odblokujesz mi go wtedy gdy CoMaNdOsIK ci kupi VIP a to potwierdzi na 100%  FireGucio powiem tyle FireGucio potwierdzi że powiedziałeś że ty mi odblokujesz zakaz do ct jak nie powiem nic a nic Play 

Opublikowano

Tomuś, znów próbujesz się beznadziejnie bronić?

Nie pamiętam komu, ale kiedyś sprzedawałeś szlugi za vipa - dobra, może nic w tym złego nie ma ale sam byłem nie raz świadkiem takiej "beki". Leci na Ciebie skarga za skargą, weź się chłopie ogarnij bo inaczej nie widzę Cię na żadnym stanowisku na naszej sieci...

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Cicha Woda ty się chyba uwzięłaś na Tomka. Masz bana na CT i ja się osobiście cieszę. Prowadziłaś dziwnie, zapominałaś co mówisz, myliłaś bezruch całkowity od zwykłego. Tzn. na zwykłym można skakać ty twierdziłaś, że nie. Niestety nie mam demka, ale było tak i dobrze o tym wiesz, ale się nie przyznajesz, bo po co się narażać... I teraz mając zakaz na CT uwzięłaś się na Tomka, no ja nie wiem ile można truć głowę człowiekowi, żeby dał to UB na CT ... No kurde jak źle prowadzisz, posiedź w TT naucz się, zdobądź wprawę i później prowadź nie ma sprawy, nie ma nic przeciwko. Co do Tomka, naprawdę zdaniem moim i napewno zdaniem innych graczy uwzięliście się na Tomka. Dla mnie jest to śmieszne, to gram cały tydzień po 5-6 h od 15:00 i widzę jakie są sytuacje. Naprawdę jeżeli Tomkowi coś nie wyjdzie daje FD albo Duszka i jest ok, a wy jeszcze piszecie bezsensowne skargi. Nie mam pojęcia jaki uraz masz do Tomka, ale naprawdę zacznij patrzeć na innych, którzy nie przestrzegają regulaminu a Tomkowi daj spokój i przyjrzyj się jak on prowadzi ... Cicha Woda nie żeby coś, ale tak jeszcze powiem Ci, że wpieniasz cały serwer swoim gadaniem, pisaniem, także spamieniem na sayu. To wkurza ludzi i nie dziw się, że dostajesz bany na 5 min żebyś ochłonęła. Podnosisz temperaturę całego serwa ...

Edit1: Sorki, że pisze o Wodzie, ale mi też się wydaje, że skarga jest bez sensu. Nie ma dowodów, a ja osobiście mogę poświadczyć, że Tomek na 100% nikogo nie faworyzuje. Uwzięli się na niego i tyle ....

Edytowane przez Matiego
  • Lubię to! 1
Opublikowano

nie jestem po żadnej stronie mimo ze lubie Tomka ostatnio troche skarg na niego wpływa. ale cicha woda nie masz żadnych dowodów żadnych, a bez tego ani rusz z konsekwencjami dla Tomka

Opublikowano

3. To co napisałeś ciągle łamiesz regulamin i cały czas spamujesz na say'u przykro mi powiedzieć ale to jest kłamstwo na mój temat ja nie pozwolę na to żebyś kłamał na mój temat.

Cicha Woda tylko że to jest PRAWDA. Zawsze gdy jestem na serwerze ty ciągle spamujesz. Piszesz ciągle: "Tomek" "Odbanujesz mnie na ct"  BEZPRZERWY. 

Opublikowano

Cicha Woda tylko że to jest PRAWDA. Zawsze gdy jestem na serwerze ty ciągle spamujesz. Piszesz ciągle: "Tomek" "Odbanujesz mnie na ct"  BEZPRZERWY. 

Zgadzam się z tym :) Co gram to słysze od Cichej Wody " Tomek odbanuj na CT"

Z Vipem to nie wiem jak było, jak kupił mu Vipa to chyba była jego dobrowolna decyzja.

Opublikowano

1.Tak może ostatni czas pisałam tak bo Tomek mnie zablokował za nic i chciałam się też dowiedzieć dlaczego.

2.Ta skargo jest słuszna tak jak dla Vegeta popiera mnie i się z tego cieszę.

3.Nie byłabym taka głupia żeby pisać takie wymyślone głupoty na temat Tomka ja tylko nie chciałam kłamać i inne taki przykro mi ale jestem Harcerkom i ja mam kodeks swój więc nie będę wypisywać głupot na temat Tomka jak go lubię i szanuję nie zniżę się do tego punktu.

Opublikowano

Niech Tomek przyzna że to jest prawda i niech napisze dlaczego mnie zablokował niech poda mi 4 przykłady 

I mam dowód mam zdjęcie jak CoMaNdOsIK pisał to akurat wtedy miałam telefon i zrobiłam zdjęcie.

Opublikowano

Po 1 jest opcja edytuj post ( przychylam się do warna)

Po 2 Vegeta nie pojęcia co się stało (nabija posty)

Po 3 jakby tomek faworyzował to ja bym był w topie z życzeniami. Gdyż Lubie Tomka (on chyba mnie też). Od początku "mojej karriery" na jailu Tomek nie faworyzował. Fakt, że mówił o tym, aby kupili mu vipa, ale to było w żarcie (zawsze) sam kiedyś pytałem, żeby ktoś kupił mi vipa ( w żarcie)

Po 4 jak masz problem z banem to jest dział " odwołanie bana" tam napisz, a nie obrazu skarga. Może ten ban na ct był słuszny?

• Lubię to! 1
Opublikowano

CichaWoda posłuchaj mnie teraz uważnie, dostałaś bana za :

- Łamanie regulaminu

- Mylenie komend ,,Bezruch,, i ,,Bezruch do odwołania,,

- Robienie FK tymi błędami co są wyżej

- Mówisz, że masz 19 lat. Twój głos oceniam na jakieś 13 lat ?? Oczywiście bez obrazy.

- Gracze bardzo nie lubili jak byłaś w CT

Kolejna sprawa, jeżeli w nie odróżniacie ironij / żartu od prawdy to pozdro dla was.

A temat to prosił bym o zamknięcie bo robi się spam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja dzisiaj dostałem wiadomość że Tomek bodajże z Revivalem obgadywali mnie że nie byłem na serwerze JB i że nie wiedzą po co admina dostałem coś takiego nie wiem czy to prawda ale nie mam czasu na sprawdzanie tego demka jak ktoś chce to macie może coś znajdziecie lub też nie na 100% nie jest to potwierdzone przeze mnie http://hltv.1shot1kill.eu/srv24701/HLTV-1503091834-jail_xgames.dem.zip .

Ps. Jeśli ktoś siądzie do tego niech mi powie czy to co usłyszałem było prawdą lub kłamstwem.

Gucio spokojnie nie obgadywaliśmy ci tylka, tylko wspomnieliśmy

, że od złożenia podania na admina widzieliśmy cię 2 razy ;) Ale to sie zmieni co nie ?? xD ;)

Opublikowano

CichaWoda posłuchaj mnie teraz uważnie, dostałaś bana za :

- Łamanie regulaminu

- Mylenie komend ,,Bezruch,, i ,,Bezruch do odwołania,,

- Robienie FK tymi błędami co są wyżej

- Mówisz, że masz 19 lat. Twój głos oceniam na jakieś 13 lat ?? Oczywiście bez obrazy.

- Gracze bardzo nie lubili jak byłaś w CT

Kolejna sprawa, jeżeli w nie odróżniacie ironij / żartu od prawdy to pozdro dla was.

A temat to prosił bym o zamknięcie bo robi się spam.

też jestem za zamknieciem tego tematu już. Wszystko zostało powiedziane wiec czas na decyzje jakąś :)

Opublikowano

Zamykam temat bo rzeczywiście odbiegacie od tematu i robi się spam.

Podeślę skargę do a/va i oni podejmą ostateczna decyzję.

Opublikowano

Tomek, dostajesz ostrzeżenie.

Ostatnio przypływa dużo skarg na ciebie, nie chcemy cie degradować ale popraw się, może i skargi nie wszystkie słuszne ale są, a ty jesteś opiekunem i nie powinno być tych skarg.

ostrzeżenie dostajesz za próbę przekupstwa czy jak to sobie nazwiesz, ale teksty typu "Odbanuję cię na CT, jak mi kupisz VIP'a", to wcale nie powinno paść z twoich ust.

Demka niestety nic nie wyciągniemy.

Ty jesteś opiekunem ty pilnujesz adminów, to należy do twoich obowiązków i jeżeli admini olewają swoje obowiązki, zbyt mało poświęcają czasu to wszystko piszesz w raporcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.