Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Sahito
Twoje SteamID:/Sahito69

Nick oskarżongo:Jasuo
SteamID Oskarżonego: Admin

Data i godzina: 23:25, 18:35 
Mapa [ewentualnie]:westwood i castle
Przebieg sytuacji: Castle: Ostatnio admin jasuo zbanowal gracza exeter za nierobienie celi mapy miał 1deda i to mu wystarczylo żeby dac mu bana na 30min (bez upomnienia).A dzisiaj gdy gracz kitzel
też miał jednego deda i nie robił celi mapy nic mu nie zrobił nawet upomnienia co jest faworka  w jego wykonaniu jak zawsze.
Westwood: Gdy jasuo wszedł do kampy powiedziałem ,że jest tryhardem i napisal "Jakis problem" Odpowiedzialem tak poczym spytal sie zebym dal ip ts chce pogadac noto dalem mu je . W koncowce runde czekałem
na niego jak wbije i powiedziałem dawaj "Bobiku" co uznał za straszna obraza i dal bana (bez upomnienia) na 120min! Co jest faworka jak zawsze bo inni jak sie obrazaja to nic. Ale widocznie 13 latek strasznie
sie spłakał po nazwaniu go tryhardem i chciał sie odegrać. Prosze o degradacje pozdro z fartem elo
Dowody [demko/screenshot]: http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20201229-230841-65350142-bb_westwood_Katujemy-_______Katujemy.eu___BaseBuilder_____PRZERWA_TECHNICZNA___1shot1kill.pl.dem.zip 

http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20201229-181600-1982576394-bb_castle_Katujemy-_______Katujemy.eu___BaseBuilder_____PRZERWA_TECHNICZNA___1shot1kill.pl.dem.zip

@ Koyot a może sie odniesiesz do tego co napisałem wyżej o faworce pozdro z fartem  3 2 0

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Widocznie Ci się nudzi wyzywając kogoś od 13 latków mając 13 lat, nie dostanie degrada a prosić możesz ile chcesz, pozdro bez farta elo

co z tym dzieciakiem znów zrobiłeś @ asik

@ Sahito nie biore pod uwagę nic do momentu gdy oskarżony się nie wypowie, zamykam ten temat aż jasuo mi nie napisze, że może się wytłumaczyć.

p.s popatrzę sobie na twój chat, módl się abym nic nie znalazł

Edit na pv wszystko wyjaśnione z adminem, skarga z dupy tak naprawdę. 

Dzieci za bardzo wzięły do siebie wojny gildii 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.