Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick:Sahito
Twoje SteamID:/sahito69

Nick oskarżongo:Jasuo
SteamID Oskarżonego:Jest adminem

Data i godzina:23:03
Mapa [ewentualnie]:bb_highway
Przebieg sytuacji:Admin jasuo (13latek) ktory klamie ze ma 15lat robi faworka na serwerze gdy moj kolega dal binda "jasuo gej" admin nic mu nie zrobil nawet ostrzezenia ale jak da dalem "jasu gej" gdzie
nawet nie wiadomo czy to ale dal mi bana z buta na pare godzin prosze o degradacje. Tak btw znam go i klamam w podaniu ze ma 15 pozdro z fartem elo + dodam że na drugiej mapy znowu zrobil faworka kicknol tylko mnie
za cele mapy jak 3 zombi bylo afk na respie polecam obejrzec demko.
Dowody [demko/screenshot]:: http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20201226-230239-1501514887-bb_highway_Katujemy-_______Katujemy.eu___BaseBuilder_____PRZERWA_TECHNICZNA___1shot1kill.pl.dem.zip

http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20201226-220949-581255288-bb_assault_Katujemy-_______Katujemy.eu___BaseBuilder_____PRZERWA_TECHNICZNA___1shot1kill.pl.dem.zip

• Haha 1
Opublikowano

Sytuacja wydaję mi się być jednym wielkiem kitem, po piersze nie mów, że mnie znasz jeśli mnie nie znasz. Jeśli chodzi o wiek, nie skłamałem w podadniu mogę to potwierdzić u kogokolwiek legitką itp. Obrażałeś mnie kilka razy mówiąc "jasuoo gej" i dałem ci bana na 480 minut. Na drugiej mapie pod ostatnie 10s zobaczyłem kto biega sobie po mapie były to dwie osoby ty i jeszcze jedna osoba, dostaliście po kicku a ty zacząłeś mnie obrażać, wspomnę że przed tym zapraszałeś ludzi do gry turnieja, dałem ci bana na wypraszanie ludzi z serwera na 30min, a ty zacząłeś mnie obrażać. Pisałeś do mnie na pv i tam też mnie wyzywałeś. A i jeszcze co do tego obrażania wcześniej mnie już obrażałeś i dostałeś muta, nie mam zamiaru bawić się i dawać upomnienia za każdym razem, bo każdy wie że obrażać nie wolno nikogo. To tyle odemnie.

Opublikowano

Jeśli piszesz do kogoś, wyśmiewając jego wiek (autor posta), wypadałoby być starszym. Twoja składnia zdania i sens wypowiedzi utwierdzają mnie, że za rok piszesz egzamin na zakończenie 6stej klasy.

Ty i ten kolega dostajecie silence na 3 dni za te teksty.

• Dzięki 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.