Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

- Nick, na którym grasz : BeFFu
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/BeFFu/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 7
- Ile masz lat : 18
- Steam ID STEAM_0:1:460398808

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Zważając na aktualną sytuacje na świecie i brak chodzenia stacjonarnego do szkoły myślę, że na spokojnie z 4/5 godzinek dziennie by siadło
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Był bodajże tylko ban za txt ale to z 2 lata temu jakoś 
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Oczywiście
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Jestem osobą niekonfliktową, która z każdym utrzymuje przyjazne stosunki. Jestem również osobą pomocną i zawsze gdy gracz ma jakieś pytanie/sprawe to odpowiadam/pomagam w miarę moich możliwości. Mimo iż GT nie jest zadowalające bo aktualnie gram (łącznie z dzisiaj) tydzień (wróciłem po kilku miesięcznej przerwie) to postanowiłem złożyć podanie ponieważ zauważyłem przez ten tydzień że dość często brakuje adminów na serwerze gdy ich potrzeba przez co robi się jeden wielki zwierzyniec, który wypadałoby ogarnąć. Doświadczenie w adminowaniu posiadam, problemów ze mną raczej nie było także uważam to za duży plusik.

• Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na TAK

+wiek

+duży staż na serwerze.

+dlaczego właśnie ty

+poświęcenie czasu na serwer.

Na pewno jest to osoba której brakuje w środowisku adminów na tym serwerze, dobrze wspominam tego Pana gdy jeszcze rok temu miał admina, kiedyś pomógł mi w jednej ważnej sprawie i praktycznie zawsze szybko reagował na prośby o zbanowanie osoby która oszukiwała i psuła rozgrywkę. W zupełności trzymam kciuki i wierzę że przejdzie pozytywnie rekrutacje.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na wielkie  TAK 

Duży staż na serwerze 

+ Składka 

+ Czas, który chce poświęcić na  pilnowanie serwera 

+ Dodatkowa osoba do pomocy 

• Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Jestem na Tak.

+Wiek

+Doświadczenie

+Kompetencje

+Spotkać od tak admina na dd2 #1 to cud nad wisłą 

+GT dość ładny już

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ Znajomość amx
+ Wiek 
+ Staż
+ GT          

PODANIE PRZYJĘTE ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE :default_smile: STEAM, PRIV ,GG 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.