Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: durus
Nick oskarżonego: petrox
IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:465578831

Data i czas zdarzenia: 17.12.2020, godzina 12:45
Przebieg sytuacji: Razem z graczem "zupa pomidorowa" oraz administratorką "Rudzia" w sposób żartobliwy rozmawialiśmy na temat reklamy serwera. Sama reklama serwera jest oczywiście zabroniona, ale w tej sytuacji rozmawialiśmy w tytule żartu, czego chyba nie ogarnął niesamowity i niezawodny administrator "Durus" i wlepił TYLKO mi gaga na 30 minut. Napisałem na czacie: "TO NIEZŁY DURUS", a chwilę zaraz odezwał się mój znajomy (zupa pomidorowa), który oczywiście w sposób ironiczny mnie zaczepił, więc odpisałem "zasysaj" do tego właśnie gracza. Administrator wlepił mi banicję na 7 dni za obrazę oraz reklamę XDDD. Gratuluję tak dobrego rozjemcy na serwerze! Słyszałem, że nawet szykuje się podwyżka za tak cudowne zinterpretowanie sytuacji! Nie pozdrawiam ;)
Dowody: 
http ://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20201217-124036-2017336663-am_cache_katujemy_-___________ARENA_1v1____________128TR_Katujemy.eu_____ws_knife_gloves_____1shot1kill.pl.dem.zip

dodaje demko. 12:40 start mapki, około 5 minut później dalsze zdarzenie, ale na demku tylko czat głosowy, więc z tego nie ocenicie pewnie o co chodzi. 
Jeśli tylko wyrazi zgodę administrator "Rudzia" to możecie jej spytać o tę sytuację. Nie kontaktowałem się z nią, aby w jakimś celu pozytywnie rozpatrzeć moja skargę, ale przyjrzyjcie się tej sytuacji, bo ten kolo, to jakiś żart na tym serwerze. Nie rozumiem jak tak długo można trzymać takiego admina na serwerze, jednocześnie mieć wizję dalej rozwijać serwer pod względem dobrej administracji.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+ dodam jeszcze, że wcześniej "durus" postanowił wyzwać mnie na pojedynek, który przyjąłem, a następnie po zabiciu mnie skierował w moja stronę poniżające słowa (nie pamiętam dokładnie, ale proszę - sprawdźcie to), że coś tam do piachu psie* (z tym psem mogę się mylić, ale tak jak pisałem, jeśli możecie - sprawdźcie to:) Z góry dziękuję).

Opublikowano

Po 1 jako jedyny wypowiedziałeś nazwę sieci, za co zostałeś ukarany MUTEM 30 minutowym. Byłeś bardzo zszokowany tym.  Pojawiło się na czacie ,,TO NIEZŁY DURUS", lecz po tym pojawiło się zasysaj.

04:00 wypowiadasz nazwę sieci

5:15 nasz wspólny znajomy mówi ci, że ban jest do tygodnia za to.

5:30 zupa wychodzi z  serwera. i żegna się słowami: ,, Wracam za 17 minut a nie jednak 12 cia" To gdzie  on cb zaczepia powiedz mi?

Bana otrzymałes 12:46 czyli na demku gdzies ok minuty 6. CZyli twoje słowa nie zostały skierowane do zupy lecz do mnie

5:40 otrzymujesz bana.

Po 2 Adminem byłeś, znasz taryfikator, a jesli nie to proszę.

6. Reklamowanie stron lub serwerów - Mute / gag / ban ~ 7 dni.

Po 3 nie przypominam sb nic o psie, lecz goldzie tak dla sprostowania

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wypowiedzenie nazwy sieci nie było reklamą, ale raczej żartem/ ironią skierowaną w stronę wspomnianej sieci serwerów.

Niemniej wypowiadanie nazw sieci jest zabronione na serwerze.

Bana zamieniam na 24h silenca.

Niedługo pojawi się mała zmiana w taryfikatorze dotycząca właśnie reklamowania, bo jest to niezrozumiale zapisane.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Haha 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.