Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

asd.gif.6311a69cf53e4b530092dff18ea22c0d.gif.2186022dbda9989c77f1aa13cfab7799.gif

W nowym wydaniu "Pod lupą" dowiemy się, co użytkownicy forum myślą o @ Rudzix - Adminie Areny 1vs1.

Dziękuję wszystkim osobom, które miały chęć się wypowiedzieć :default_happy:

PS: Odpowiedzi użytkowników są pomieszane!

Co sądzisz o @ Rudzix ?

1. Raczej miła, spokojna osoba. Nie znam się z nią praktycznie w ogóle, więc nie jestem w stanie opisać, co sądzę.

2. Super kobieta, do tego nigdy się z nią nie nudzę, gdy gdzieś gramy oboje, ale nie lubię gdy jest impostorem i mi kosę w plecy wbija, a tak poza tym, to naprawdę jest fajną i sympatyczną osobą, mało gdzie można znaleźć ludzi z taką charyzmą.

3. Bardzo miła osóbka, oczywiście jak jej nikt nie wkurzy. Najbardziej nie znosi toxic'ów na serwerze. Trochę jest boosted z rangą w tę gierkę. Ma prześladowcę, który ma obsesję na punkcie damskich graczy - Pandzie :PinkFlag: 

4. Bardzo sympatyczna osoba.

5. Bardzo wulgarna osoba, ale za to szczera do bólu.

6. Mimo, nie gadaliśmy zbyt dużo razu, to uważam ją za bardzo ciekawą i miłą osobę, z którą można porozmawiać na poziomie. Iiiii pograć w kalambury.

7. Jak dla mnie Rudzix jest bardzo sympatyczna i miła, ale rzadko to pokazuje. 

8. Rudzix bardzo fajna osóbka. Można z nią pogadać na sb i się pośmiać.

9. Kiedyś w ogóle bym nie pomyślał, że poznam kogoś na serwerze/w internecie, a Pacia była właśnie jedną z pierwszych osób, które kiedykolwiek poznałem przez internet i jestem z tego bardzo zadowolony <3 Super kobieta z fajnym poczuciem humoru, kiedyś może się spotkamy. :crz:

10. Bardzo pozytywna osoba, potrafi się pośmiać, ale też być poważną w wymagających tego sytuacjach.

Jak sprawuje swoje obowiązki? 

1. Swoje obowiązki sprawuje bardzo dobrze, nie patrzy na to czy to znajomy czy kolega, jeśli ktoś robi syf na serwerze, to leci kara i tyle w temacie, nie daje sobie wejść na głowę.

2. Jest administratorką naszej areny już od dłuższego czasu, więc chyba dobrze.

3. Nie mam pojęcia, sama jako adminka powinna to wiedzieć xD

4. Jak sprawuje, hmm.. Wydaję mi się, że dobrze aczkolwiek nie mogę być tego pewien. :cry:

5. Dobrze wykonuje robotę, która do niej należy.

6.  Chyba dobrze, czasami złapiemy się na serwerze, nie lubi jak ktoś pyskuje i jest zbyt pewny siebie.

7. Wydaje mi się, że wszystkie obowiązki wykonuje bardzo dobrze. :default_happy: 

8. Pierwszy tydzień na randze coś robiła, teraz wieczny urlop. :eyes: 

9. Jak do tej pory nie ma zarzutów.

10. Ojoj. Na to pytanie będzie mi ciężej odpowiedzieć, bo nie spotkałem jej dawno na serwerze, ale skoro żadnych skarg ani dymów z nią w roli głównej na forum nie ma, to raczej dobrze wykonuje swoje obowiązki. (5v5 ma otwartą rekrutację jakby co :Kappa:)

Na jakiej innej randze chciałbyś zobaczyć @ Rudzix ?

1. Na redaktorze, już widzę te pytania na dziś "Co wpier******* na obiad?"

2. W CSGO myślę że taki giga dobry szeryf xD

3. Może jakiś opiekun serwera?

4. Global Elite, może ją w końcu wyboostują.

5. Myślę, że byłaby dobrym opiekunem.

6. Mam śmieszne przeczucie, że Rudzia wspomógłby naszą redakcję nawet na dłużej.

7. Nadawałaby się na opiekuna, bo widzę, że dobrze by nami zarządzała, dobrze wie, jakie ma obowiązki i wytrwale się ich trzyma, do tego jest miła, a w moim przekonaniu opiekun taki powinien być. Pozdrowionka!

8. "Wieczny" urlopowicz.

9. Redaktor hahah

10. Oczywiście, że na UBT CS:GO. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 6
  • Zasłużony
Opublikowano

Szczerze mówiąc jestem w szoku, nie spodziewałam się kiedykolwiek zobaczyć coś o sobie XD  O tej redakcji już parę osób mi mówiło, pomyślimy, zobaczymy :D 

Dziękuję wszystkim za miłe jak i szczere słowa :cat3: Ja wiem, że nie raz potrafię kogoś obrazić ale robię to z sympatii (żeby nie było że aż taka wredna jestem XD) 

• Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Bardzo dobra robota! :D   

Estetyczna praca bardzo fajnie się czyta :D 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.