Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: csNE

Nick admina banującego: Łasica

Data/Mapa: dd2

IP/SteamID: STEAM_0:1:101896583

Serwer (mod):                               

Opis sytuacji: l2p

Wycinek z konsoli: 

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick: csNE 
[AMXBans] Powod: 'Wallhack' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:101896583' 
[AMXBans] Twoje IP: ---
[AMXBans] ===================

• Zasłużony
Opublikowano

Zmień nazwę tematu - ma być adekwatna do treści.

Rozpiszę demka i zedytuję post.

Edit.

https://www59.zippyshare.com/v/1aSEOHO6/file.html

dodatkowo, wpisując Twój SID w google można fajne rzeczy znaleźć - między innymi VAC ban, granie na modelach ESL lub ban od anti cheata za anty SS (XD)

csne

9:38 - wychodzi z anarchii wcelowany, gdzie TT go słyszało i mogło stać już czekając na niego w kilku innych pozycjach
9:45 - ciekawy lock na głowę
11:33 - wychodzi sobie na kozaka longiem w anarchię (już drugą rundę z rzędu w sumie), kiedy enemy mógłby już czekać wcelowany na niego
11:40 - niby sprawdza miejscówkę na respie TT (podczas lotu), ale wie że tam nikogo nie ma. Gdyby był, to by go ściągnął z AWP. Dlatego wylatuje na pewniaka.
11:40:90 - znowu ciekawy lock na głowę (polecam w 1/4)
12:34 - znowu wejście longiem na kozaka (po raz trzeci)
13:38 - znowu wchodzi do anarchii, jednak tym razem nie wchodzi na kozaka, ale WSKAKUJE DO NIEJ (ciekawe dlaczego, może dlatego że w środku jest TT wcelowany z AWP? ciekawe, ciekawe)
13:49 - zobaczcie, jak fajnie sprawdza, czy typ stoi za anarchią w przypadku kiedy on tam rzeczywiscie jest (13:49) i w przypadku, kiedy jego tam nie ma i tylko fejkuje, że sprawdza miejscówkę (10:30). Teraz gdy tam był enemy, to sprawdzał celownikiem tuż przy rogu ściany, a kiedy go nie było (10:30), to byle jak - nawet bez wcelowania w ewentualny model XD
14:53 - znowu wskakuje do anarchii - ciekawe dlaczego? może dlatego, że znów siedzi AWP wcelowane?
16:05 - fajne wcelowanie się i zatrzymanie na wchodzącego TT, który się zatrzymał
16:25 - zero info o idącym środkiem na B enemy, a jednak wcelowanie idealne i w tempo.

csne2

1:45 - widzi CT za bramą (do którego strzela), CT przeskakuje na respa, ale csNE tego nie widzi bo smoke, jednak na pewniaka wychodzi bramą i sprawdza respa CT (1:47), kiedy mógłby dawno go ściągnąć ów przeciwnik od strony bramy B. Na pewniaka wychodzi wiedząc, że od okna B/bramy B nie ma nikogo wcelowanego.
4:17 - słyszy CT, ale ten się skrada, csNE czeka wcelowany, zaczyna się odwracać w stronę końca gali celem sprawdzenia jej, jednak dzięki swojemu super zwinnemu oku i refleksowi, w około 18:40 dostrzega pół stopy CT zza skrzynki, zaczyna wracać celownikiem na niego i próbuje strzelać. WOW, cóż za refleks Boga. ;> 
7:32 - wcelowany w prawo, bo myśli że tam jest TT, jednak jak wychodzi trupem to nawet prawej strony nie sprawdza, tylko od razu sobie wychodzi z wcelowaniem w lewo ;) 
Ktoś powie - "no ale widział (mimo że smoke) jak przeskakuje z jednej strony na drugą" - no tak, ale gdyby go widział to by strzelał do niego, bo przeciez ma taki świetny refleks. Poza tym, TT przeskakuje w 7:25, a do 7:32 mógłby wrócić z powrotem na drugą stronę za wejściem do trupa.
11:47 - wchodzi na skrzynkę i wcelowuje się akurat, kiedy na mida wychodzi TT - może przypadek.
11:56 - po raz kolejny zwinne oko dostrzega TT i wie, że będzie szedł w stronę końca gali, a nie z powrotem na zielone. Wychodzi wcelowany, a na końcu gali dziwnym trafem zawsze wie, w którą stronę idzie TT. Wie, że najpierw idzie do przodu (mimo, że go nie widzi - 12:01), a potem wie, kiedy zacznie iść do tyłu (12:04) - wszystkie strzały modelowo mimo iż nie widać przeciwnika. Przecież mógł od początku iść cały czas do przodu tak, by csNE go nie widział.

13:43 - ciekawa akcja z enemy z AWP w ciemni. Znowu refleks boga i dostrzeżenie kawałka nogi na skrzynce w ciemni zeskakującego TT (to wszystko zanim wybuchł HE i miał info, że tam jest enemy)
15:14:50 - skąd on tam widzi wbiegającego drugiego CT? Ten, z którym się strzela stoi na wejściu, a drugi CT przechodzi za nim więc csNE nie ma opcji go widzieć (jeszcze ślady po strzałach dodatkowo to zasłaniają), mimo wszystko ma info o nim i strzela dalej w to miejsce.
17:54 - tutaj wisienka na torcie - koledze się chyba ściany pomyliły i wcelowuje się idealnie na wchodzącego CT mimo, iż go nie widzi :C

Miłego oglądania.

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
Opublikowano

No i znowu kolejny dowód na to że na forach siedzą umysłowo chore ameby.  Siadaj mały kur*iu coś ci powiem. Widziałem wiele rozpisek, ale twoja zalicza sie do tych, które mogli by pokazywać na rekrutacji do unban team. Czyli jak nie rozpisywac demek. Niech ktos z wiekszym iq, przeczyta te dyrdymały które wypisal ten idiota. Już samo to że próbujesz mi zarzucic ze mam aim locka, który wgl nie istnieje w tej grze, moze wskazywac na to jakim typem jesteś.(Tak wgl to ujawnia że nie odrózniłbys czy ktoś ma wspomaganie celowania czy też nie.To niezly ub team xD) Wypisujesz że po raz kolejny gdzieś ide lub coś robie. Od 3-4 lat grywałem tylko na only dd2. Moje zagrania są dosyc podobne. Wręcz bym powiedział ze to jest rutyna. Czyli lubie rashowac srodek i biec na B. Zalezne od sytuacji. Tudzież zależy w ktorej druzynie jestem, preferuje TT. Bo moj plan na rozgrywke caly czas jest podobny. A to że wiem gdzie moze byc przeciwnik w danym momencie, to juz wynika z mojego doświadczenia którego wy nie macie i nie bedzecie mieć. To że moge posiadać wh to nie daje mi zadnej przewagi, bo co z tego ze wiem gdzie jest przeciwnik skoro równie dobrze gdy dojdzie do konfrontacji to moge go nie zabic. Wiec, mam w ręce aima a w oczach wh.

P.S. na pewniaka to ja całe życie latam. Na shifcie graja tylko małe pipki elo.

2 godziny temu, Łasica napisał:

cóż za refleks Boga. ;> 

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.