Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: jasuoo
Twoje SteamID: STEAM_0:1:466588935

Nick oskarżongo: DyvaneQ💕
SteamID Oskarżonego: STEAM_0:1:168955227

Data i godzina: 15:21
Mapa [ewentualnie]: bb_Sandstorm_Katujemy
Przebieg sytuacji: Sytuacja wygląda tak, że zostałem zkickowany przez wielkiego admina za cele mapy, cele robiłem tylko myślałem, że żyje jeszcze jeden gracz i udawałem się w to miejsce po czym
właśnie dostałem kicka (wszystko idealnie widać na demeczku). Po ponownym połączeniu się z serwer napisałem do niego: "dyvaneq ty jakiś pojebany jesteś?" i mówiłem że nie wiedziałem, że
żyje druga osoba i czemu dał mi tak pochopnego kicka. On się mnie zapytał czy chcę gaga i dał mi z dupy gaga na 420 min za uwaga: "Obrazę" XD. Zapraszam do wypowiedzi! 
Dowody [demko/screenshot]: Demka nie wrzucę, bo trwa nagrywanie :) Demko z godziny 15:07 z mapy bb_Sandstorm_Katujemy
Opublikowano

Zaczynając... Za trashtalking i takie teksty sam bym Ci dał (może trochę krótszy ale dałbym).

Odwołując się do słów "nie wiedziałem że 2 osoby żyją" jakoś ciężko mi uwierzyć szczególnie na takim trybie (przypuszczam że byłeś po tt) że ktoś tego nie widzi. 

Oczywiście @ Dyvaneq teraz Twoja kolej na opowiedzenie sytuacji z Twojej perspektywy

Uprzedzę wszystkich bo nie chce tu 20 notek z warnami, WSZYTSKO co chcecie zmienić/dodać w swojej wypowiedzi robicie edytując swój pierwszy post (regulamin forum). 

Opublikowano

Tak więc zaczniemy od tego że niebkieski chyba ct powiedział że ludzie nie wbijają do bazy więc wyłączyłem /hide i pokickowałem ludzi tak naprawde jasuoo spboie bunnyhopował w kółko nikogo nie szukał poprosty przed repem zombie skakał ile wlezie więc dałem mu kicka wbił ponownie na serwer zaczoł mnie obrażać i prowokował mnie dałem mu silence na 420 minut to wszystko z mojej strony 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.