Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:  ZEXUS ! ^^
Imię: Norbert
Staż na serwerze: Około tygodnia.
Doświadczenie: Doświadczenie posiadam duże dlatego, że miałem admina na tego typu serwerach.
Znajomość AMX [0/8]: 7/10
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak byłem adminem na JB
Dlaczego Ty?: Jestem doświadczoną osobą.Swoją przygodę z CS zaczynałem około (2008/2009) roku i przez ten okres posiadałem admina na naprawdę wielu serwerach, prowadziłem 2 swoje sieci na których zdobyłem doświadczenie i umiejętności.

Kolejnym argumentem będzie fakt, że często kiedy gram na serwerze tj. Rano koło 7-8 lub pod wieczór zdarza się że nie ma żadnego admina a ludzie robią co chcą...

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: STEAM
STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561197967302366/
Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście, że tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

@

żółty ananas słodki miódtak sądzę, że za szybko, ale uwierz potrzeba adminów na serwer dlatego szybciej złożyłem niż powinienem.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Wiek na plus, steam również. Lecz nie sądzisz, że pospieszyłeś się trochę z tym podaniem? Wczoraj się zarejestrowałeś na forum, a tygodniowy staż na serwerze to też nie jest żadna rewelacja jeżeli chodzi o admina - można rzec, że prawie nikt Cię nie zna. Póki co jestem neutralny co do Twojego podania, może spróbuj za jakiś czas.

Opublikowano

Neutral brakuje adminów, wiek jest ale staż na serwerze skromny.

Opublikowano

W normalnych warunkach dąłbym ci Nie sam wiesz z jakich powodów lecz potrzebujemy adminów wiec jestem na Tak

+ Osoba ogarnieta

+ Pilnie trzeba adminów

+ Dobrze dogaduje się z innymi 

Opublikowano

Neutral.

-aktywność

-staż

-daj się poznać

+doświadczenie

+wiek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.