Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomasz

Staż na forum : od 20 grudnia 2014r

Wiedza na temat serwera [0/10]: 9
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7

Serwer: Zombie Mod

Dlaczego ty? : Zawsze lubiłem tego typu serwery i chciałbym sprawować nad nim opiekę. Nie robi mi to żadnego problemu, że mam opiekuna na serwerze JB oraz nadal jeżeli dostał bym szansę nie zawiódł bym was. Jestem osobą miłą, aktywną, odpowiedzialną. 

Kontakt: Steam / GG / Forum

Opublikowano

Oczywiście jestem na wielkie Tak :)

Otóż dlaczego :

- Gracz ogarnięty

- Spełnia wymagania

- Steam, wiek odpowiedni, nic dodać nic ująć :)

Powodzenia ;) 

Opublikowano

Po co Ci kolejny opiekun? Miałeś ubteam, redaktora, opiekuna i admina jb i zaniedbywałeś funkcję ubteam jak i redaktora i chcesz znów wrócić do tego stanu dokładając sobie kolejne obowiązki?

Był na tej sieci tydzień, w którym Ty nie złożyłeś na coś podania? Bo sobie nie przypominam... Opiekun + admin JB to już poważne funkcje i lepiej się nimi zajmij, po skarg na Ciebie już jest od groma. Do tego dochodzi admin ZM, a teraz jeszcze składasz podanie o opiekuna? Trochę mi się Ciebie szkoda robi, z powodu tej głupoty "uff ale kolorek chyba złoże podanie" ._.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem Neutral

- Jesteś opiekunem jb

- Już raz zaniedbałeś swoje obowiązki 

+ Wymagania

+ Starasz się 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.