Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor
Opublikowano

- Nick, na którym grasz :  przyp@ł.patk@a
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/przyp%40%C5%82.patk%40a/145.239.20.86:27125/    

Grałam też pod innym nickiem: https://www.gametracker.com/player/bo.patkaa/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 5/10
- Ile masz lat : 18
- Steam ID STEAM_0:1:554916783

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Myślę, że 2-3 h dziennie 
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? :  Dostałam bana za resp na 5 min
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) :  Serwer potrzebuje nowych twarzy i chciałabym się sprawdzić w roli admina. Myślę, że będę godnie reprezentowała administracje , gdy nie będzie aktywnych innych administratorów.  Jest to też ciekawe nowe doświadczenie.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem na TAK

+wiek

+składka

+AMX w razie pytań pomocy pisz śmiało 
+Chęci 

+/- GT

Ogólnie to bardzo pozytywna kobitka bardzo kocha /rs fajnie się z nią gra ;) Myślę że to byłby dobry wybór ale decyzje zostawiam 
@ Gosia ?! @ Zawiszak?

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem również na TAAK

wszystko sie zgadza wiek, składka .amx do ogarniecia wystarczy troche chęci a z pewnoscia bedzie bardzo dobrym Adminem nie jedna godzina razem przegrana

kultura,nawet i skill sie zdarza hehe :d 

• Dzięki 1
Opublikowano

Na nie.

Dziecinne zachowanie na serwerze, wymienianie się instagramami, snapczatami z ''chłopcami''. Typu Marcelek, kto gra ten wie o kogo chodzi. Jakoś mi takie zachowanie do admina nie pasuje. Każde zaloty od stulejarzy traktujesz jako podryw. Na głupie teksty odpowiadasz śmiechem. Przepraszam Cię, ale po zachowaniu widzę, że nie jest to ranga dla ciebie. Zaraz zacznie się pisanie na y@@, odpisywanie komuś w ten sposób. To nie plac zabaw. Już jedna osoba o podobnym zachowaniu była tutaj administratorem. Do tego przyciągasz swoich przydupasów do pisania pozytywnych opinii. 

Jak kolega wyżej. Chwile temu zarejestrowany i od razu atakuje podanie. :) Nie o to w tym chodzi. GT jedynie na plus, reszta na minus.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Heniek xd wyżej nie zgadzam się z tobą gralem niejednokrotnie z nią i nie widziałem jakiś dziecinnych zachowań u niej. 

Jak dla mnie normalna dziewczyna rozmawia z ludźmi przez mikro komunikatywna taka powiedziałbym że rozpoznawalna. 

+steam

+składka

+Amx (w zupełności wystarczy) 

+gt

Myślę że na okres próbny szanse można dać. 

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

+ GT

+ Grasz już u nas z jakieś pół roku

Odrzuca mnie te zachowanie o którym pisał logout, ale z racji tego ze się starasz i masz chęci jestem skłony, aby dać Ci tydzień próbnego. 

Wiek to żaden plus - liczy się zachowanie. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.