Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Owieczkaa

Zgłoszenie Bartuś(main-ge)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Owieczka (・›・)

Nick podejrzanego: Bartuś(main-ge)

STEAM ID podejrzanego: STEAM_1:0:150019331

Rodzaj cheata: Perfidne Wh 

Data/Mapa: mirage 27.11.2020 ~19:00 

Serwer (mod): Mirage #3

Dowody (link do demka):

Dowody to krótkie filmy , które musiałem nagrać bo nie mam wystarczająco czasu aby czekać aż skończy się mapa i demko będzię gotowe do pobrania 

Na SS'ie widać  ,że gracz ma przegrane 2 godziny w 2 tyg - jest to ważny element ponieważ moim zadaniem osoba co ma przegrane tylko 2 godziny w 2 tyg nie była by w stanie robić po 6/7 killi co runde i wychodzić wszędzie wcelowanym . Jego movement i styl poruszania wskazuje na to iż nie ma on wysokiej rangi a nick przyciąga uwagę , mam nadzieję , że dostanie bana :))

- Film 1 - 

- Film 2 - 

bartus.png

Opublikowano

Witam, wstawiłeś jedną akcje która jest ni jak dowodem. To, że gracz ma 2h przegrane w ostatnich dwóch tygodniach też nie jest żadnym dowodem. Nawet gdyby akcje na filmiku były chociaż w małym stopniu podejrzane, to 30s filmik nie wystarczy na zbanowanie gracza. Jeśli chcesz zgłosić owego gracza to zrób to porządnie, bo na razie to szkoda mego jak i czasu ubt. Pozdrawiam 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.