Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: sejvi.

Nick oskarżonego: Swiety^^

IP lub SID oskarżonego: 

Przebieg sytuacji: a więc tak, pisałem na u@ jak i na steam do "admina" Święty żeby sprawdził kilku graczy bo był na serwie na spect pisał sobie i spamował non stop na @@ więc sądziłem że był na serwie, poprosiłem go o sprawdzenie kilku graczy. Nie sprawdził nikogo :) Za 10 min napisałem znowu, ignorował każde zgłoszenie cheata, po czym na pisałem mu na steamie że jest żałosny. Wszedł na serwer zapytał czemu jest żałosny, ja nic nie odpisałem bo nie mam zamiaru z nim wchodzić w konwersację i zniżać się do jego poziomu bo ostatnio na prawdę udaje kozaka a nie admina kim on by nie był, admin pilnuje porządku na serwie a nie szczyci się tym że go ma, wracając do tego co działo się na serwerze, nie odpowiedziałem na jego pytanie czemu jest żałosny, więc postanowił mi dać bana :) POWÓD? obraza admina, kiedy na serwerze nie poleciało żadne słowo negatywnego znaczenia w jego kierunku. aa i za "nadużywanie mikro " 4 jak nie 6 mapek wczesniej puściłem muzykę dosłownie na 10 sekund z mikrofonu :) Później już nie, w każdym razie kiedy PAN ADMIN od siedmiu boleści był na serwerze. Nie chodzi mi wcale o tego bana tylko o zachowanie Swietego, on nie uzywa admina w celu pomocy serwerowi tylko w celu spamowania że go ma :) 
Pozdrawiam 17 letniego admina   ;) 

Dowody: sejvi. | Katujemy.eu: sprawdz teraz black

sejvi. | Katujemy.eu: sprawdasz go czy siedzisz sobie na spect zeby siedziec ;]
sejvi. | Katujemy.eu: ADMINIE
Użytkownik Swiety^^ l katujemy.eu gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.
sejvi. | Katujemy.eu: Diax$ wh ;]
Użytkownik Swiety^^ l katujemy.eu gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.
sejvi. | Katujemy.eu: Załosny jewstes :>

NIE SPRAWDZIŁ ŻADNEGO ;)))

+ KONSOLA BANA 
AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'obraza admina + naduzywanie mikro '
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:34144132'
[AMXBans] Twoje IP: '178.213.137.209'
[AMXBans] ===============================================
Opublikowano

1. Diax$ był cały czas jak byłes na serwerze i nie kłam bo pisałem Ci o tym caly czas na u@ i steam.

2. Nie nadużywałem mikro, napisałem że puściłem na 10 sekund max muzykę :)

3. Obraziłem się na serwerze? Nie sądzę, napisałem to na steamie to jest wiadomość prywatna :) Nikt tego nie widział poza Tobą :) Więc nie było obrazą na SERWIE także nie powinien być ban, a dodatkowo dałes bana za mikro po 3 mapkach bo szukałeś przeważającego powodu aby dać mi bana ;)
Dziękuję pozdrawiam.

Opublikowano

1. Święty mógł widzieć zgłoszenia ale skoro uważa ze gracz jest czysty nie musi wdawać się z tobą w rozmowy.

2. Jeśli chodzi o puszczanie muzyki do mikrofonu jeśli grałbyś na DD2 lub FFA i puściłbyś ją na 5 sekund dałbym ci bana na minimum 30 minut bo ejstem na to uczolony i nie miałbym skrupułów wiec moim zdaniem do odrzucenia.

Opublikowano

Skąd wiesz że nie obserwował skoro siedział na SPEC? Mógł widzieć że gracz nie używa wspomagaczy i po prostu sobie odpuścić.. Poza tym nie sądzę żeby Święty^^ zlekceważył jakąś skargę, bo trochę z nim już grałem.

Skarga raczej bezpodstawna. Święty^^ to dobry admin i każdy kto trochę lepiej go zna o tym wie.

Zresztą, sam oskarżony już wszystko wytłumaczył.

• Donator
Opublikowano

sejvi jezeli chodzi o szczegoly to gram dzis prawie caly dzien bo jestem w pracy a szefostwa nie ma wiec zeby sie nie nudzic gram a Twoje mikro jak tu czytam nie bylo tylko na westwood bo na innej mapce ktorej nazwy nie znam tez puszczales muzyke i mimo prosb innych graczy jej nie wylaczyles czyli jakies 4-5 r puszczales bo slyszalem a co do sprawdzenia to chyba troche krecisz bo jak ja napisalem do swietego ze sa czity to byl po 3 min i wywalil wszystkich takze nie szukaj dziury tam gdziejej nie ma...sam piszesz do kogos 17 latku a Ty ile masz ze tak sie zachowujesz?? 12?? bo tylko dzieci tak placza. jak dla mnie cala sprawa jest nie warta tej godz,lepszego adma i ktory czesciej jest na serwie nie ma takze daj na luz i odpocznij. tyle w temacie

Opublikowano

sejvi szukasz powodu zeby sie odegrac za degradacje ? bo tak to wyglada. nie powinienes miec wgl nic do gadanie jakim swiety jest admem w porownaniu z toba kiedy nim byles sprawuje sie 1 000 000 razy lepiej...

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano
tematarchiwum.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.