Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Fosa

Propozycja [Darmowa rezerwacja nicku]+[Duszek za szlugi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że zrealizowanie tej propozycji to cios w kieszeń i w zarobek serwera, ale naprawdę warto wprowadzić na serwer komendę umożliwiającą rezerwacje nicku. (coś w stylu /konto [hasło]).

Pomysł na tą propozycję zrodził się w mojej głowie dzisiaj po tym jak ktoś podszywając się pod mój nick przepuścił moje 1700 szlug.

Darmowa rezerwacja nicku będzie idealnym rozwiązaniem dla graczy którzy grają po kilka godzin dziennie na JB, są do niego przywiązani i zbierają duże ilości szlug lecz nie chcą wydawać 7zł na rezerwacje (graczy takich jak ja :P ).

Kolejną propozycją jest dodanie możliwości kupienia sobie duszka w sklepie za szlugi.

Jego cena wynosiłaby (koło 200 lub 300 szlug lub ile byście tam ustalili ;) ) 

Co o tym sądzicie?

Opublikowano

NIE i jeszcze raz NIE.

Wyobraź sobie, że jedna osoba zmienia nicki co runde i zakłada hasła na nickach. 7zł na rok jest to bardzo mało i jak widać się opłaca.

Opublikowano

Z propozycją hasła na nick to jest bezsens i będą z tym problemy. Co do drugiej propozycji jestem na tak ( duszek ) ale jeśli będzie kosztował z 500 szlug .

Prosze was od 300 do 500 ?? Czy warto wydać 500 szlug aby zabic 1 lub 2 CT i otrzymamy za ich zabicie 4 szlugi za HS.

• Właściciel
Opublikowano

Nie ustawimy darmowej rezerwacji dlatego, że ktoś mógłby zrobić sobie żart i zarezerwować 100 nicków. Cenę w sklepie za rezerwacje nicku zmniejszę.

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.