Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: APPOWZ!

Nick admina banującego:  Homme d'or

Data/Mapa: dd2/ 11.05

IP/SteamID: 0:0:2727504

Serwer (mod):  odd2.                      

Opis sytuacji:  Admin zwrócił mi uwagę na to,że przyśpieszam na spadochronie,fakt robiłem to,ale,żeby pokazać,że na serwerze chyba nie istnieje coś takiego jak limit. Przy 2x skoku robiłem strefy i prędkości miałem już dosyć fajne + chciałem na pokaz,że na serwerze takie buty można robić  - dodać gs'y do 2x skoku ze spadochronem. Widziałem admin wszedł na spect,pewnie nagrywał pov'a,żeby mieć dowód ( niech go doda i będzie widać,że robiłem to pod kamerke,żeby chociaż ktoś może ustawił serwer tak,żeby był limit prędkości) Bo również prędkości można mieć fajne na bh a chyba tutaj też przyspieszam. Druga kwestia,dlaczego jest zakaz sgs/gs? Przecież to również zalicza się do movement'u tak samo jak bh. Nie wiem czy to jest przez to,że są skrypty na to,ale skrypt sam nie zrobi za nas takich bajerów. Czasami mam wrażenie,że są zakazy na te rzeczy,które niektórzy nie potrafią/nie nauczyli się robić. Szczerze,dla mnie to głupota bo są jeszcze w kątach graczy tej zdechłej gierki są ludzie,którzy przegrali w grę kapcie godzin i jednak takie rzeczy takich wyróżnia. No chyba,nie będzie tak,żeby każdy chodził jak koń po mapie. Nie,nie mam zamiaru ustawiać serwera jak powinno być po mojemu,jedynie zwracam uwagę na takie coś,bo jednak ktoś to potrafi się poruszać,nie potrafi używać skryptów. Z tego co widzę jest UBT/admini którzy raczej potrafią rozpoznać skrypty od skilla - no chyba,że jest inaczej. Szczerze w tych czasach nie ma co się dużo spodziewać po rozgrywce jaka jest wymagana na serwerach,gdzie widzę na różnych serwerach adminów którzy odpalili gierke wczoraj. Tutaj raczej są w większości ci co już poklikali troche w to. 

Czy ban słuszny? Ze swojej perspektywy i wiedzy o tej gierce,mnie bawią takie rzeczy tak samo jak ktoś płacze,że odpalony ;) nie jednemu chyba wyszedł banan na twarzy jak ktoś powiedział,że jesteś spalony etc. Róbcie co sobie życzycie i co macie napisane na papierku,ale użyjcie wyobraźni  o lekkich modyfikacjach serwera. Pozdrawiam :hipnodancer:

Wycinek z konsoli:

Spoiler

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : APPOWZ! 
[AMXBans] Powod : ' przspieszanie/sgs/gs ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 2727504 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' xxxxxxxxx ' 
[AMXBans] =============================================== 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Regulamin to regulamin, byłeś świadomy swoich czynów. W temacie przyznajesz się do złamania zasad, więc demko nie będzie potrzebne.

Aczkolwiek temat zostawiam dla właścicieli.

@ Gosia ?! ; @ Zawiszak?

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Jeżeli widzisz, że serwer nie posiada czegoś, to się to zgłasza w odpowiednim dziale, a nie specjalnie łamie regulamin, jak to ująłeś "pod kamerkę". Tym bardziej, że masz utworzone konto na forum. Wystarczy chcieć to zrobić. Regulamin został złamany, ban słuszny, a admin wykonał swoją robotę. Strefy były i będą u nas zakazane, jak chcesz sobie polatać to jest drugie DD2, tam z tego co mi wiadomo można to robić. A co do SGS/GS, są zakazane nie tylko u nas, więc to nie są nasze fanaberie, zabraniamy tego, bo jedynie psuje grę. Do nabierania prędkości masz specjalne serwery. 

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.