Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Póki co brak ub, co prawda ss czyste (anty ss) ale jechałeś modelowo. Zaraz pojawi się demko rozpisane ;)

Opublikowano

Kocham te wasz teorie spiskowe.. Jakie anty ss? jechałem modelowo? co to w ogóle jest. Człowiek wróci z pracy , zapali sobie i chce spokojnie pograć to od razu leca bany

Opublikowano

Jkbc. robię to za Stalkera ponieważ obiecałem mu, że zrobię to za niego ;)

Demko do pobrania: http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1503062357-de_dust2.dem.zip

12:12 - Chyba mu się ściany pomyliły ;)

14:02 - Co prawda akcja nie spalona, ale całkowicie nienaturalna. Popatrzył się na model, gdy przebiegł kucnął (nie widział go) i strzelił w jego stronę.

15:00 - Początek rundy, smoke na środku a ten trochę dziwnie na ten model przejechał który skracał środek. :>

18:30 - Trochę nienaturalny odruch, tak wiem niby nic ale oglądając naprawdę sporo demek cziterów (nawet tak dobrze się kryjących jak 5g) to tego jest sporo.

18:53 - Znów nienaturalny odruch, jakby chciał na siłę tego typka co przebiegał na respie tt ;)

19:45 - Raszuje jakby wiedział, że nikogo tam nie ma. Gdy jednak typ stoi lekko przed respem tt to ten z zoomem wyskakuje na niego

21:48 - Co prawda wiedział, że tam jest koleś ale trochę śmiesznie strzelał ;) Szczególnie te pierwsze strzały. Polecam całą akcję na 1/2 lub 1/4.

23:30 - Kolejny "szczególik". Ciągle ma x1 zoom, koleś biegnie z tego trupa a ten modelowo się zatrzymuje, zmienia na x2 zoom i dopiero wychodzi. Nienaturalne zachowanie bardzo ;)

Opublikowano

1. Zwykła próba skanu na dodatek nie udana , ale i tak się przyczepiłeś , brawo
2. Skąd Ty możesz wiedzieć co ja widziałem a czego nie , skoro Ty jesteś ślepy nie moja wina
3. Nie rozumiem kompletnie , idę z awp patrze na środek a tam smoke więc ide dalej..
4. Co tam masz nienaturalnego? Widzę , że wybiega mi gościu no to zaczynam sie cofać
5. Stoję i patrzę na respa. (Powiem Ci w tajemnicy , że zazwyczaj co runde ktoś tak robi. Ale ciiii)
6. Nie wiem co tutaj Ci sie nei podoba
7. Kolejna próba skanu

8. Bardzo ale to bardzo nienaturalne "miszczu" polecam pograć trochę z awp , też bedzięsz miał takie zachownie

Chciałeś zabłysnąć specu demek , ale tym razem Ci nie wyszlo i się pomyliłeś , bo czitera nie znalazłes 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

12:12 - trochę pojechał po modelu, ale łatwo się domyślić ze mógł tam być CT skoro tykała już paka

14:02 - b+ moim zdaniem, na stojąco nie widać czy CT tam stoją a on dziwnym trafem wiedział ze tam jest CT a mało tego oddał w jego kierunku strzał. 

15:00 - no dla mnie akcja też trochę dziwna, chociaż może rzucił tylko okiem czy nic nie skraca, zobaczył smoke'a wiec olał to, no ale na model najechał więc nw co o tym myśleć. 

18:10 - nie usłyszałem CT w dolnym, a on wiedział już ze tam jest - b+ jak dla mnie

18:30 - czysto. 

18:53 - no jak hans przebiegał to dziwnie to wyglądało, celownikiem na ciemnie, potem na model przez ścianę i dopiero wychylił. jak dla mnie b+

19:45 - rush jak rush słychać ze nic nie biega po anarchii, wiec wbił. Z tym zoomem to nie wiem co myśleć bo sam tak wychylam z już włączonym, ale to jak zabił Balthasara trochę mnie ciekawi, niby słyszał że jest po prawej, ale odpalił zooma z celownikiem prosto na model. B + jak dla mnie

21:48 - Można zakładać, że TT tam będzie jeśli sekundę temu wychylił, ale to jak skanował w model to już jest śmieszne. B+

23:30 - No dziwna akcja bardzo, najechał na model 1x zoomem, szybko pyk 2x zoom i wychył. B+/-

Zapraszam członków UBT do oceny dema a następnie podjęcia wspólnej decyzji. 

Opublikowano

12:12 - trochę pojechał po modelu, ale łatwo się domyślić ze mógł tam być CT skoro tykała już paka

Typ wcześniej obija bramę, słychać go, paka podłożona za skrzynią. -B

14:02 - b+ moim zdaniem, na stojąco nie widać czy CT tam stoją a on dziwnym trafem wiedział ze tam jest CT a mało tego oddał w jego kierunku strzał. 

Jak niby typa nie widać jak widać ( screen poniżej ), nawet modelowania tam nie było. -B 

65079362387023132691.png

15:00 - no dla mnie akcja też trochę dziwna, chociaż może rzucił tylko okiem czy nic nie skraca, zobaczył smoke'a wiec olał to, no ale na model najechał więc nw co o tym myśleć. 

Look na anarchę ciekawy, ale zachowanie do przyjęcia, potem przeciwnika słychać. -B

18:10 - nie usłyszałem CT w dolnym, a on wiedział już ze tam jest - b+ jak dla mnie

Już w 18:06 wyraźnie słychać jak przeciwnik wchodzi po schodach. -B

18:30 

Nic. 

18:53 - no jak hans przebiegał to dziwnie to wyglądało, celownikiem na ciemnie, potem na model przez ścianę i dopiero wychylił. jak dla mnie b+

nic, Hans biegnie, staje na ułamek sekundy w szczelinie, gracz myśli że to awp, chowa się żeby nie dostać, znowu wychodzi celownikiem, przeciwnika już nie ma. -B 

19:45 - rush jak rush słychać ze nic nie biega po anarchii, wiec wbił. Z tym zoomem to nie wiem co myśleć bo sam tak wychylam z już włączonym, ale to jak zabił Balthasara trochę mnie ciekawi, niby słyszał że jest po prawej, ale odpalił zooma z celownikiem prosto na model. B + jak dla mnie

Nie podoba mi się to wyjście na pewniaku bezpośrednio na model. Drugiego przeciwnika słychać, wcześniej widać, ale ponowne wyjście na model który kucał. +B 

21:48 - Można zakładać, że TT tam będzie jeśli sekundę temu wychylił, ale to jak skanował w model to już jest śmieszne. B+

Mam mieszane uczucia co do tej akcji, zauważ że stał bardzo blisko i nie było słychać żeby przeciwnik się w ogóle cofał, mógł być max.2 kroki dalej. Nie wiem czy te skany były fejkowe, mam wątpliwości. -/+B 

23:30 - No dziwna akcja bardzo, najechał na model 1x zoomem, szybko pyk 2x zoom i wychył. B+/-

Przeciwników było słychać zanim jeszcze wbiegł na podest, pominę fakt że nie było tam modelowania ani za pierwszym, ani za drugim razem. -B. Standard. 

41473646137505676206.png

Podsumowując, nie podoba mi się akcja z 20 minuty i mam mieszane uczucia co do skanu przez skrzynie w 21:48, resztę można wyjaśnić. Poszedłem dalej i przejrzałem demo z 27 lutego kiedy gracz dostał ssy - http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1502271745-de_dust2.dem.zip

W tym przypadku nie można się do niczego przyczepić.

Opierając się na tym co widziałem nie zdecydowałbym się na bana. 

Pozdrawiam - prince

Opublikowano

12:12 -  B- Tutaj nie ma nic podejrzanego po strałach w bramę wszystko można było ogarnąć. 

14:02  b +/- Moim zdaniem lekko podejrzana akcja lecz sam gdy zawsze wlatuje w B skanuje komin więc to moze być wyuczone. 

15:00 - B- Nie widać nic podjrzanego mozę przy wpadaniu w anarchię przejechał po modelu ale reszta akcji słuchowa

18:10 - B- Akcja czysto słuchowa. 

18:30 - B - nic

18:53 - B- Czysto nie widzę tu nic podejrzanego

19:45 - B+ Akcja 100% spalona 2 krotnie jeździł po modelu przypadek nie sądzę 

21:48 - B+ Tutaj nie sadzę aby wiedział jak skanować i perfidnie znał przebieg sytuacji który wystąpi za chwilę

23:30 - B- Nie widze tu nic podejrzanego akcja czysto słuchowa sam czesto byłem podejrzewany za takie coś o wH ale wystarcza skupienie i dobre słuchawki 

Podsumowując moim zdaniem jest z amało dowodów aby nałożyć graczowi bana 

Jak dla mnie czysty 

Opublikowano

Przeanalizowałem wszystko jeszcze raz, i widzę że w większości osób które się wypowiedziały (Boli mnie jednak lenistwo ubteam) stwierdzają, że jest za mało dowodów więc dostajesz ub.

Lecz pamiętaj, że będziesz obserwowany! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.