Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: bella ciao
Twoje SteamID:  STEAM_1:531152032

Nick oskarżongo: dyvan czy jakos tak
SteamID Oskarżonego: skad mam to wiedziec

Data i godzina: 17:23
Mapa [ewentualnie]: kyku
Przebieg sytuacji: Zaczynając od tego ze dyvan się przekrzykuje z graczami próbując udowodnić swoją racje w sposób nie kulturalny i to nie jednorazowo.
Ale to nie o to skarga, gracz vesemir zbudował kampe którą dało sie skrócić, oczywiście ja skróciłem doszedłem do końca
"korytarza" wróciłem odpaliłem latarkę bo na tej mapie ch*ja widać-zobaczyłem piksel przez który dało się przejść co jest równoważne z tym, że po jego przejściu
jestem w stanie skrócić jego śmieszną kampe :D. Poza dywanem vesemir rzucił w naszą strone granat który nas podpalił oraz spowalniał, gracz gdy ujrzał palenie się 
nas powiedział : "palcie się jak żydy" czy jakoś tak ale znaczenie jest to samo, zachowanie jest przynajmniej nieodpowiednie szczególnie iż żydzi przeżyli wielkie cierpienie
tym bardziej w Polsce oczekuje ostrzeżenia/degradacji dyvana, dla vesemira muta na wiele godzin/perm dodam iż za tą akcje admin kompletnie nie reagował a za moje próby
skracania dostałem bana za "nie robienie celi" na 2h oczywiście święty nie jestem ale szanujmy się
 [demko/screenshot]:http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20201030-171402-735245566-bb_kyku_Katujemy-_______Katujemy.eu___BaseBuilder_____PRZERWA_TECHNICZNA___1shot1kill.pl.dem.zip

EDIT: wcześniej dyvan kicknął zagranicznego gracza z powodem "nie wolno tak" jest to przynajmniej dziwny powód :D

Opublikowano

Okej teraz moja kolej i tak próbuje udowodnić swoją racje ale nadal nie rozumiem jak dało sie skrócić tą kampe to była tak jakby prosta rura czy jakoś tak wiec to raczej nie możliwe a tekstu "palcie sie jak żydy" nie usłyszałem jeżeli pan vesemir faktycznie tak powiedział sprawdze to i poniesie za to konsekwencje.

Jak to wyglądało- Zaczyna się runda powoli wszystkich jako zombie zabijamy i został vesemir co miał zablokowaną całą kampe i pixel od przodu a pod sobą rure w której chodził do przodu i do tyłu bella dostał 3 warny przed banem nie dało sie bazy skrocić rurą ponieważ ta rura to nie stand-up więc były 2 możliwości kupić kilka razy grawitacje i doskoczyć albo przejść pixela a bella chodził ciągle bo takiej jakby rurze kwadratowatej i tak wyglądała sytuacja dostał bana na 120 minut za brak celi.

EDIT: nie zauważyłem tego na samym dole że dałem powód "nie wolno tak" tak dostał kicka z takim powodem na to nie mam wytłumaczenia wiem że to dzinwy powód.

Opublikowano

Także ten, skarga słuszna - wykonywał cele mapy tylko nie skakał nieudolnie jak reszta osób tylko próbował wejść do niego przez pixel który według mnie też wystawał. Następnym razem @ Dyvaneq dajesz kick za takie coś [o ile uznasz, że to potrzebne, w tej sytuacji nie miałeś podstaw do tego.]

Przy okazji 

Vesamir - mute na 7 dni - następny raz za takie szczeniackie teksty polecisz na miesiąc.

Termometr - ostrzeżenie, jeśli któryś z adminów zauważy, że nadal tyle gada bez sensu, prowokuje etc - mute 7 dni

Dzięki za zgłoszenie!

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.