Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: kubus

Opis sytuacji: grałem na serverze only mirage#2, wkurzalem sie z powodu wielu cheaterow na serverze i napisalem cos tego typu: Srver fajny tylko administracji brak, a jak juz ktos jest to najcieszciej malo doswiadczony, duzo osób sie ze mną zgodziło. Grał na serverze typek  o nicku: [ADMIN] Bullioners, a kubuś wolał zbanowac go [ kiedy nic nie robił po za tym ze miał w nicku [admin] ] za podszywanie sie za administratora niż zbanowac kilku typków ktorzy grali na odpale tak OBV. Po czym JA dostałem bana na 1440minut... Chciałbym jeszcze dodać, że gracze z cheatami grali jakos 1 pełny i drugiego około 5 pierwszych rund meczu... TYLE ZAJĘŁO ADMINOWI SPRAWDZANIE OBV cheaterów... SZACUN kubus.

Powód: Prowokacja Administratora

Dowody: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist

• Haha 1
Opublikowano

zły dział (poprawione) 

Druga sprawa, osoba z tym prefixem na 99.99% używała custom tagu z jakiegoś cheat(najszybciej OTC), a to sobie już w swoim zakresie sprawdzę. 

Kolejna rzecz, z tego co wiemy jesteś toksycznym graczem więc średnio tak pisać bo sam przez to adminem nie zostałeś, co do Kuby zastrzeżeń nie mam, mimo wszystko demko sprawdzę jak popek się wytłumaczy 

@ Popek czekamy. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Demko: http://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20201025-164741-1701327040-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage__3____1shot1kill.pl.dem.zip

5:12 - "Chłop zbanował typa co się podszywał pod admina, heh."
5:17 - sarkastyczne "Niezła administracja"

Wtedy kiedy byłem na serwerze byłem trochę zajęty. Na serwerze był spory chaos. Na początku ten "cziter" normalnie grał, więc zająłem się zbanowaniem gracza za podszywanie się pod administrację. Będąc na spekcie słyszałem czat głosowy obu drużyn.Większość normalnie się zachowywała tylko ty jedynie jakiś problem miałeś. Wtedy kiedy zbanowałem każdego usłyszałem twoje sarkastyczne słowa "Dobra administracja tu jest". Za to dostałeś bana. Pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem tak, to że popek woli się upewnić przy sprawdzaniu to chyba dobrze, Twoje głupkowate teksty nie miały sensu. Jedne co mógłbym zrobić to @ Popek następnym razem gaguj/mutuj na dłuższy czas zamiast banować. 

• Lubię to! 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.