Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:Jaszpol

Nick oskarżonego:Tomek

IP lub SID oskarżonego:Macie

Przebieg sytuacji:Coraz bardziej denerwuje mnie ten opiekun. Powiem krotko i zwiezle bo i tak nic to nie da i to i tak nie bedzie mialo sensu. Otoz gdy wszedlem do ct na fd podbiegl do mnie tomek i spytal sie gdzie mam bron krotka- Ja odpowiedzialem ze nie nosze ze soba. TZN ze wybieram np ak47 a potem wyswietlaja sie bronie krotkie to klikam brak czyli 0 Dostalem za to bana na 30 minut przed chwila.Sam tomek nie nosi broni krotkiej jak i zreszta 75% serwera sam sprawdzalem podchoadzac i probojac ukrasc bron krotka. To jest zenujace nawet nie dal mi jeszcze raz wypowiedziec i banuje.Jak bym chcial to bym nie powiedzial co bym na jego temat mowil TYLE W TYM TEMACIE I OGARNIJCE TE BUGI Na SERWIE  

Dowody:Caly serwer , FireGucio

Opublikowano

Kolejna skarga na Tomka, szkoda że bez dowodów. Możesz chociaż zanlikować hltv i podać minutę?

Opublikowano

Wlasnie nic nie ma ale fire to potwierdzi to bylo jakies 20 sekund po zakonczeniu sie fd zginolem i bana dostalem 

Opublikowano

Haha kolejna żenująca skarga. Jak byś chciał wiedzieć Jaszpol w zakładce Powód pisze ci za co dostałeś bana. 

Gdzybyś przeczytał REGULAMIN tam pisze, że strażnik nie może wyrzucać broni krótkiej czyli musisz ją mieć w ekwipunku a ty jaj nie miałeś czyli złamałeś regulamin, łamiąc regulamin piszesz się na to, że zostaniesz ukarany ( dostałeś bana na 30 minut ) 

PS. Jak dostałeś bana to jeszcze zacząłeś mnie obrażać słowami ,,Szmata,szmata,szmata,, i jeżeli pojawisz się na serwerze dostaniesz kolejnego bana za obrazę. Może to potwierdzić FIREGUCIO.

Więc zanim napiszesz skarge to :

1. Przeczytaj regulamin

2. Zastanów się czy go nie łamiesz ?

3. Kiedy dostałeś bana sprawdź czy złamałeś regulamin.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

..... ALE JA NIE WYRZUCALEM BRONI KROTKIEJ ...%#%^& TYLKO WGL JEJ NIE BRALEM SAM NIE NOSZISZ BRONI KROTKIEJ I TYLKO BRONIC SIE UMIESZ !!!!!! TAK POWIEDZIALEM SZMATA BO TO JEST KARYGODNE JA UMIEM SIE PRZYZNAC DO BLEDU A NIE JAK TY 'BRAK BRONI KROTKIEJ' KPINA JUZ DOSTALEM BANA ZA OBRAZE TE 30 MIN WIEC TYLE CI POWIEM

Opublikowano

ale jak ma mam sie nei denerwowac jak tak ejstem traktowany ZAWSZE BYLEM ZA TYM ZE LITLLE i  REVIVAL SA OK 

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.