Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
MrPawlooYT

Odwołanie od bana #only mirage #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: MrPawlooYT

Nick admina banującego: Robson

Data/Mapa:  11:40 / 16-10-20 | Only Mirage

SteamID:  STEAM_1:0:517545512

Serwer (mod):   ONLY MIRAGE ★ Katujemy.eu • 128TR • !FREE..                      

Opis sytuacji:
A więc tak , grałem sobie na serwerze only mirage i dostałem perm bana za cytuje powód bana "
vac na 2 koncie " . Pewnie chodziło mu o to konto https://steamcommunity.com/profiles/76561198417158072 . To jest moje stare konto , vac co prawda dostałem na tym koncie ale jakiś rok temu , a teraz czyli 57 dni temu dostałem vaca na grze dying light bo grałem na trainerze , ale jest to wgl inna gra nie związana z cs, także nie rozumiem podstawy dlaczego dostałem bana na tym koncie ? Na tym głównym koncie MrPawlooYT mam skiny o wartości prawie 200 zł i nie gram na cheatach od dawna więc jeśli Robson czegoś nie wiesz to sie najpierw zapytaj a nie wlepiasz bana bez podstawy upewnienia się ...
Graliśmy pistoletówke byłem w ct zabiłem 4 osoby z usp w głowe a ten już musiał banować bo by sie popłakał że przegrał xd. Moim zdaniem nie zasługuje taka osoba co nie sprawdzi kogoś dokładnie a daje bany bez podstawnie . Miałem kiedyś na mirage Admina , reklamy robiłem na YouTube tego serwera , są filmiki na Youtube z fajnych akcji także mam nadzieje że pozytywnie zostanie rozpatrzone to odwołanie i zostane odbanowany . Do tego 2x kupowałem u was vipa na miesiąc , więc wspieram , reklamuje i chętnie gram u was na serwerze .

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.