Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: FAVE

Nick admina banującego: Weak, Karcok, clixu

Data/Mapa: 1# 11.04.2018, 2# 26.12.2018, 3# 23.05.2020  / Słoneczny Miraż

SteamID: STEAM_1:0:31181448

Serwer (mod):  OM to chyba ten pierwszy                            

Opis sytuacji: Piszę to, bo z nikim nie można się zkomunikować, a każdy ma swoją wersję i jest bagno.
Ban nr. 1 od Weak'a 2 lata temu, była to jeszcze inna sieć. Chyba mu się nie podobało, że go zabijałem i mnie zbanował z powodem "Ciebie tu nie chcę". Dwa odwołania poszły od razu do kosza bez sprawdzenia czegokolwiek. Ub było , po 2 latach wszedłem na serwer i grałem.
Ban nr. 2 od Karcoka, pograłem ze 2 dni i dostałem bana za wh. Standardowo odwołanie zamknięte bez jakiegokolwiek sprawdzania.

No i teraz do sedna. Napisałem ostatnio (chyba w maju) do clixa czy da radę coś z tym zrobić. Dostałem odpowiedź, że dostanę ub, ale byle jakie przewinienie i znów perm. Napisałem "xd" i ub nie dostałem. Teraz piszę do każdego i nawet nie mogę z nikim zdania zamienić, bo każdy wyrzuca ze znajomych pełna profeska. Jeśli ktoś uważa, że czituję to zapraszam na jakiś meczyk fc, mm, bo inaczej nie da się czegokolwiek udowodnić skoro każdy wie lepiej, a  dwa pierwszy bany świadczą tylko nie wypełnianiu swoich obowiązków.

faveban.png

• Przykro mi 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.