Skocz do zawartości
KONIEC KATUJEMY AIM CUP SEZON #1 ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na naszym kochanym codzie chyba zostały usunięte niektóre mapki (wiocha, dust2_long) i proponuje przywrócenie ich, na serwie jest nas 4 i latamy po rats_1337 jak głupi... Najwyżej przy określonej liczbie osób granie ich będzie zabronione (zmiana mapy czy coś).

• Właściciel
Opublikowano

Własnie, przy większej ilości osób gdzie gra załóżmy 20/22 osoby nastąpi zmiana mapy na long czy wiocha to automatycznie na serwerze zostaje z 10 osób to max. Dlatego też zostały one usunięte. Próbuję znaleźć inne rozwiązanie, aby jednak małe mapy były przy małej ilości osób. 

Opublikowano

nie da się zrobić ogranicznika ? np do 10 osób można longa wytypować

Opublikowano

jestem za bo kiedy gra malo osob latanie po duzych mapkach nie jest fajne.. jakos trzeba by to rozwiazac ;) 

Opublikowano

Jak dla mnie przywrócenie tych mam jest nie potrzebne. Wystarczyło by, że był by 1 admin na serwerze i było by okay. Jeżeli dodamy znowu te mapy to po jakimś czasie znowu ktoś przyjdzie i będzie mówił, żeby je usunąć bo ludzie będą rashowali. Po za tym kondycja na CodMod 801lvl jest dosyć duża więc nie wiem w czym problem przebiec mapę.

Opublikowano

ale na takiej mapie trzeba się bawić w chowanego, przy 2 osobach na serwerze, bo nikt nie chce grać np samą podłogę na ratsie... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.