Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na naszym kochanym codzie chyba zostały usunięte niektóre mapki (wiocha, dust2_long) i proponuje przywrócenie ich, na serwie jest nas 4 i latamy po rats_1337 jak głupi... Najwyżej przy określonej liczbie osób granie ich będzie zabronione (zmiana mapy czy coś).

• Właściciel
Opublikowano

Własnie, przy większej ilości osób gdzie gra załóżmy 20/22 osoby nastąpi zmiana mapy na long czy wiocha to automatycznie na serwerze zostaje z 10 osób to max. Dlatego też zostały one usunięte. Próbuję znaleźć inne rozwiązanie, aby jednak małe mapy były przy małej ilości osób. 

Opublikowano

jestem za bo kiedy gra malo osob latanie po duzych mapkach nie jest fajne.. jakos trzeba by to rozwiazac ;) 

Opublikowano

Jak dla mnie przywrócenie tych mam jest nie potrzebne. Wystarczyło by, że był by 1 admin na serwerze i było by okay. Jeżeli dodamy znowu te mapy to po jakimś czasie znowu ktoś przyjdzie i będzie mówił, żeby je usunąć bo ludzie będą rashowali. Po za tym kondycja na CodMod 801lvl jest dosyć duża więc nie wiem w czym problem przebiec mapę.

Opublikowano

ale na takiej mapie trzeba się bawić w chowanego, przy 2 osobach na serwerze, bo nikt nie chce grać np samą podłogę na ratsie... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.