Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz :  Aktualnie Hajt. AkkA BanSuJJ 1337, wcześniej Hajt. AkkA BanSuJJ DziffKo 1337
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Hajt. AkkA BanSuJJ 1337/145.239.20.86:27125/ , https://www.gametracker.com/player/Hajt. AkkA BanSuJJ DziffKo 1337/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 10
- Ile masz lat : 19
- Steam ID : STEAM_0:0:554922931

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:  W zależności od dnia myślę że 3/4h dziennie.
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? :  Parę dni temu dostałem bana za cl_lw na 1 dzień ustawiłem jak ma być :)
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Oczywiście
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) :  Wracam po 3 latach i fajnie było by gdzieś się zadomowić :) Myślę że się przydam Pozdrawiam ;3

Opublikowano

Znajomość AMX na 10? Chciałbym, abyś nas przekonał, iż faktycznie tak jest.

Banik za cl_lw, mimo iż informacja o tym, że to zakazane pojawia się co kilka minut na czacie to nie dostosowałeś się do tego, aż do momentu bana. Oczywiście ban powinien być permanentny. (to pokazuje, że nie przeczytałeś nawet regulaminu)

Grasz może u nas z 14dni

Od ostatniego podania w ogóle nie poprawiłeś gt..

Punkt, w którym powinieneś przekonać nas do siebie olałeś totalnie. 

Osobiście widziałem Cię na serwerze, lecz jakoś nie wyróżniałeś się do tego, aby dać się poznać/nawiązać kontakt z jakimkolwiek graczem.

Podanie mnie nie przekonało, jestem na nie.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

GT to są jakieś jaja nawet nic o tym nie bede pisać.Na serwerze nikt cie nie zna no chyba , że kojarzą cię z tego że chciałes mieć admina a dostałes bana za cl_lw :D

jedyny plus to chyba składka a co do amx to musieli by to sprawdzić bo szczerze wątpie w te 10 . Do tego  dochodzi jeszcze regulamin ktorego widze nie znasz.

Na nie!! 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Jako i ja czasami gram na tym serwerze to się wypowiem :default_cool:

Oczywiście z góry mówię że jestem na NIE, z takich powodów jak:

W to najbardziej nie jestem w stanie uwierzyć XD :gachiGASM:

19 godzin temu, Hajtakkabansuj napisał:

Znajomość AMX (1/10) : 10

Tutaj dam skale znajomości AMXX (skopiowane z innego forum)

1 - Nie posiadasz wiedzy o AMXX.
2 - Wiesz mniej więcej co to AMXX, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi.
3 - Orientujesz się w AMXModMenu.
4 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu.
5 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz kilka dodatkowych komend, np. umiesz zrobić screenshot'y.
6 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend - próg wymagań.
7 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.
8 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.
9 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.
10 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego znasz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y, dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy, modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy.

- GT to totalne dno ...

- Bardzo słaby argument

20 godzin temu, Hajtakkabansuj napisał:

- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) :  Wracam po 3 latach i fajnie było by gdzieś się zadomowić :) Myślę że się przydam Pozdrawiam ;3

20 godzin temu, Hajtakkabansuj napisał:

Parę dni temu dostałem bana za cl_lw na 1 dzień ustawiłem jak ma być :)

Tutaj kolega bardzo ładnie wyjaśnił

19 godzin temu, Artengo napisał:

Banik za cl_lw, mimo iż informacja o tym, że to zakazane pojawia się co kilka minut na czacie to nie dostosowałeś się do tego, aż do momentu bana. Oczywiście ban powinien być permanentny. (to pokazuje, że nie przeczytałeś nawet regulaminu)

Życzę miłego dnia wszystkim :serduszko:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.