Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: .:Tomek:.
Imię: Tomasz
Staż na serwerze: 0 bo jeszcze nie ruszył :D
Doświadczenie: Na serwerach ZM grałem nie raz, wiem co to jest ;)
Znajomość AMX [0/8]: 5
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Dlaczego Ty?: Serwer jest w trakcie budowy i lada moment rusza więc potrzeba nam Adminów. Mam doświadczenie na serwerach ZM. Jestem osobą spokojną, zabawną, kulturalną.
Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam / GG / Forum
STEAM: Tak - .:Tomek:. | Katujemy.eu
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• Właściciel
Opublikowano

Data startu serwera nie została jeszcze ustalona, ale myślę że ekipę można powoli zbierać, masz u mnie tak 

• Lubię to! 1
Opublikowano

-mam nadzieję że nie lecisz na kolorki

Minus dlatego, że masz nadzieje czy jak? 

Co do podania - nie widzę większych przeciwwskazań, poczekajmy na innych. 

Opublikowano

A ja widzę przeciwskazania

Po pierwsze Tomek składał podanie już na każdego admina na serwerz JAIL DD2 CODY i teraz ZOMBIE; był również w  UB z którego to wyleciał, bo olał obowiązki, dodając, że chciał być moderatorem i redaktorem to wszystko składa się w całość - GRACZ EWIDENTNIE I PERFIDNIE LECI NA KOLORKI.

Po drugie, czy to nie na Tomka jako admina jest najwięcej skarg na forum?????

Po trzecie skoro są skargi tzn, że chłopak nie ogarnia JEDNEGO admina, a co dopiero dwie takie rangi

Tomku, nic do Ciebie nie mam gramy trochę na JAIL, ale składając podania tam gdzie się da, gdzie jest otwarta rekrutacja tylko tracisz w oczach naszych katów, bo to wskazuje na to, że nie zależy Ci na serwerze, forum tylko na fajnym kolorku nicku

Opublikowano

Jestem neutral poniewaz:

+steam masz

+wiek

-prawdopodobnie lecisz na kolorki jestem tego same zdania co kolega wyzej (Clinic)

-zle sprawujesz sie na jednym serwerze a co dopiero dwoch:)

Lepiej zrezygnuj z opiekuna i daj szanse komus innemu i potem skladaj podanie na zm :) Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Jestem neutral poniewaz:

+steam masz

+wiek

-prawdopodobnie lecisz na kolorki jestem tego same zdania co kolega wyzej (Clinic)

-zle sprawujesz sie na jednym serwerze a co dopiero dwoch:)

Lepiej zrezygnuj z opiekuna i daj szanse komus innemu i potem skladaj podanie na zm :) Takie jest moje zdanie.

Panowie to, że są na mnie skargi to okey ale co z tego jak niec nie wnoszą czyli sa bezpodstawne.

2. Nie lece na kolorki tylko skoro daje sobie rade na JB i mam macz na inne serwery to czemu mi zabraniacie składać podania na admina?.

3. Kiedy składałem podania na Redaktora były ferie i miałem 2-3 pomysły, po tem je wykorzystałem i doszła szkoła, wię nie miałem czasu.

4. Każdy moż złożyć podanie, jak już mówiłem jeżeli nie będę wykonywał swoich obowią zków to mi zabierzecie admina. Ale to sie nie zdarzy bo będe wykonywał najlepiej jak potrafie.

Opublikowano

Jestem neutralny

Wpływa na Ciebie dużo skarg, zostałeś wyrzucony z UBT oraz redaktora. Posiadasz doświadczenie, ogarniasz na JB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.