Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: SuchoKlates 

Nick admina banującego: kubuś

Data/Mapa:  16:21 | 28/09/2020 de_mirage

SteamID: STEAM_1:1:557718775

Serwer (mod):  MIRAGE #2       

Opis sytuacji:    Dostałem bana od admina za "cheats" , zabiłem w jednej rundzie 2 graczy jednego poprzez scouta i deagla , a drugi dostał głowę przy wejściu do "connectora" na site A , admin w następnej rundzie poszedł na spekta , zginąłem na midzie , i oglądając grę mojego teammate'a dostałem bana , przed dostaniem bana napisałem na chacie ( nic nie siada bo admin "wyszedł" , pisząc to miałem na myśli że wiem że ów admin jest na serwerze tylko na spekcie dla adminów ) , a wiem że tam był gdyż napisałem w konsoli status . Chciałbym zauważyć że admin zbanował mnie po 1/2 minutach od jego pobytu na spekcie.

Link do bana: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:557718775&advType=steamid&Submit

Opublikowano

W takim razie wyjaśniam sprawę.

Grałem sobie na serwerze z kolegą i zaczęłeś rozdawać parę dobrych główek. Mój kolega bardzo długo gra, aż powiedzial, żebym cię sprawdził. Wszedłem na spekta i napisałeś na czacie coś typu: "Nic nie siada bo ten gość "wyszedł" :D". Po tej wiadomości stwierdziłem że jesteś po prostu odpalony strzelając tak i pisząc takie rzeczu. W dodatku masz 4lvl + non prime. Pozdrawiam :D

Edit: Przejrzałem demko i jednak nie ma podejrzanych według mnie akcji. Jest jednak czysty. Przepraszam za mój bład i za stratę czasu.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.