Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Xartasik

Nick admina banującego: t!k3r

Data/Mapa: przed chwila, sandstorm

SteamID: STEAM_1:1:554892001

Serwer (mod): BB                               

Opis sytuacji: Ban na 7 dni, admin ma obowiązek stosować się do taryfikatora banów (2.3. Administracja ma obowiązek stosować się do taryfikatora kar.). Za współpracę 1 dzień i dodatkowo 8h za prowokację. Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

"2.10. Administrator ma prawo zwiększyć wymiar czasowy kary, jeśli gracz nagminnie łamie regulamin."  (następnym razem przeczytaj cały regulamin, a nie tylko część)

To nie był twój pierwszy raz, wróciłeś na ostatniej szansie, @ kyo  ci ją dał, ale ciebie to w ogóle nie obchodziło i odwalałeś cały czas. Ostrzegałem nie raz, ale ty nadal swoje. Ban za współprace + prowokację pomimo wielokrotnego upominania.  

@ Xartasik to, że dostałeś tylko 1 bana nie znaczy, że tylko raz łamałeś regulamin, policz ile razy zwracałem ci uwagę, ile razy złamałeś regulamin (reklamowałeś, prowokowałeś.....)\

@ Xartasik  nie żeby coś ale prawda też może być prowokacją, sam teraz napisałeś, że nikogo nie prowokowałeś oprócz mnie, więc chyba się pogubiłeś w swoich kłamstwach :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nagminne łamanie regulaminu? Jeden ban (za którego dostałem ub XD) to dla Ciebie wystarczająco dużo by dawać bany 7x dłuższe niż przewiduje taryfikator? 

@ tiker prowokowanie? Zwróciłem Ci już uwagę, że jeśli nie podoba CI się fakt, iż staram się graczom wytłumaczyć jak to wygląda na tym bb, że różnie to bywa z regulaminem to masz opcję zmutowania mnie. Nikogo nie wyzywałem, nikogo oprócz Ciebie nie prowokowałem chociaż ciężko to nazwać prowokowaniem XD Jest demko, możesz sobie zobaczyć i wtedy wywnioskujesz, że jedynie mówiłem prawdę, jak to wygląda na serwerze, a nie prowokowałem :) 
Apropo @ kyo nie chciałbym żebyś w ogóle się tutaj wypowiadał na temat tego odwołania bo już niestety ostatnio pokazałeś, iż faworyzujesz graczy i nie darzysz mnie sympatią (sam nie wiem za co, chyba za tą skargę na Twojego ukochanego admina)  więc zostaw to któremuś ze właścicieli do rozstrzygnięcia.

@ tiker polecam czytać ze zrozumieniem, napisałem iż ciężko nazwać to prowokowaniem. Przytoczyłem tą nazwę ponieważ jako pierwszy jej użyłeś w moim kierunku.

Opublikowano

Miałeś swoją ostatnią szanse, w tym momencie otrzymujesz perma.

Do zamknięcia.

Decyzja podjęta z @ EXTREMAAAAA

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Haha 1
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.