Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:B4STI4N
Nick oskarżonego:Qon4z1oX
IP lub SID oskarżonego:STEAM_1:1:545825138

Data i czas zdarzenia:  23.09.2020 godzina 20:45
Przebieg sytuacji: Na serwerze katujemy.eu Arenki 1vs1 gdyż z urzytkownikiem ,,Mound** prowadziłem merytoryczną konwersacje administrator serwera 
B4STI4N zmutował mnie oraz gracza ,,Mound**  na 30 minut po czym nic nie mówiąc bez jakiego kolwiek ostrzeżenia wystawił mi bana na 18 godzin a graczowi ,,Mound** dał  tylko wyciszeni również bez żadnego ostrzeżenia .
Dowody:

• Wrr 1
Opublikowano

@ QondzioX Sytuacja wyglądała tak Gracz QondzioX razem z Graczem Mound zaczęli dyskutować kto ile ma lat oraz się wyzywali w tym samym czasie. Do obu  Graczy powiedziałem żeby się ogarneli nic to nie pomogło gracz Mound dostał upomnienie nie pomogło to dostał 

kika wrócił na serwer i było to samo. Gracz Mound dostał muta na 30 min razem z Graczem QondzioX. QondzioX po chwili napisał na czacie ''KU**WY''. 2 Sytuacja Gracz QondzioX krzyczał na serwerze ze Jebi** jakieś kluby nie pamiętam jakie to były. Dziękuje to moja wersja. Admin @ Kociamber Prosił bym Cię o dodanie kilka słów do sytuacji wczorajszej byłeś również na serwerze. @ dbk

• Haha 1
Opublikowano

Ban już i tak wygasł, więc żeby uniknąć niepotrzebnego spamu zamykam. Czekam na logi z czatu oraz muszę przeanalizować GOTV, więc finalny werdykt wydam najpóźniej w sobotę.

Ok, więc sytuacja wyglądała tak że wraz z Moundem przegadywaliście się odnośnie wieku, padło kilka prowokacji i wyzwisk za co MOUND dostał mute. Ty dostałeś go zaraz po nim i oba były w pełni słuszne. Z tą różnicą, że Mound wiedział, kiedy przestać, a Ty napisałeś:

Cytat

L 09/23/2020 - 20:41:35: Chat         | (STEAM_1:1:545825138)Qon4z1oX: kurwy

Ban jest jak najbardziej słuszny, może delikatnie za wcześnie aczkolwiek admin miał prawo go nadać. Nie widzę podstaw do karania w jakikolwiek sposób @ S383K .

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.