Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:ChujeX
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/ChujeX/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem na kilku serwerach
Znajomość sourcemoda [0/10]: 9/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 2h+ dziennie
Dlaczego Ty?: Ponieważ chciałbym pomóc w ogarnianiu serwera, bo gdy niema dostępnego admina  na serwerze panuje chaos

Posiadasz mikrofon?:TAK
Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199025816741/
SID: STEAM_1:1:532775506

Posiadasz konto Prime?:TAK
Akceptujesz regulamin admina (link)?:TAK
Akceptujesz regulamin serwera (link)?:TAK

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?:TAK

• Przykro mi 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem na NIE

+ Wiek

- GT

+ Doświadczenie 

+ SM

- Dlaczego Ty?

Póki co jestem na NIE konto jest pod podanie, a sam powód w dlaczego Ty jest taki sam jak 95% innych osób składających podanie samo GT mnie nie przekonuje, bo 20h to jest tyle co nic 3-4 dni grania max do tego rzadko widzę Cię na serwerze chociaż nie mówię, że jesteś złym przykładem na admina, ale te ponad 2 godziny dziennie gdy widzę Cię raz na kilka dni mało mi mówi. Jeśli chodzi o mnie jeśli złożysz podanie za tydzień na 90% dam Ci na TAK, a póki co z mojej strony trzymam jedynie kciuki, że uda ci się teraz, bo cię nawet kojarzę i lubię, ale nie będę ze względu na to faworyzował Ciebie lub innych.

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Opublikowano

Wporządku  gościu częssto na serwerze kulturalny zna doskonale komendy jetem na TAK żeby zostł administratorem serwera Katujemy.eu . Pozdrawiam Qondziox

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na NIE:

+ Wiek

- GT

+ Doświadczenie 

+ SM

- Dlaczego Ty?

Nie jest to tzw "Szybka rekrutacja" no i by się przydało żeby ludzie trochę bardziej wykazali się na serwerze zarówno godzinami jak i aktywnością głosową . Nie to że sie nie nadajesz tylko chodzi tu tylko i wyłącznie o wykazanie się jakąś pomoc graczom itd... życzę powodzenia w tym podanku a jeśli nie tym to w przyszłym pozdro modro ;)

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Opublikowano

W zasadzie jestem bardziej przeciw niż za. Grasz u nas bardzo krótko, ale wymóg formalny co do godzin spełniłeś. Jestem w stanie Cię przyjąć, przekonuje mnie mocno ta 9tka w SM, ale pod pewnymi warunkami:

1. Zmieniasz nick - obecny jest wulgarny. U gracza bym się o to nie rzucał, bo mimo wszystko nikogo nie obraża, ale adminowi po prostu nie wypada.
  2. Przejdziesz test SM - w tym celu zapraszam wieczorem (około 19) na TS'a. Skontaktuj się ze mną wcześniej na STEAM.

Tymczasowo zamykam, finalną decyzję podejmę po teście.

EDIT: Zmiana nicku w trakcie, test SM zdany.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.