Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Nounek

Nick admina banującego: kyo

Data/Mapa: bb_king

SteamID :STEAM_1:0:185661499

Serwer (mod): BB                          

Opis sytuacji: nie wiem dlaczego dostalem prem bana za reklame skoro wykonalem polecenie admina o tresci "jakie serwery basebuilder polecasz?" moze i to smieszne jest ale teoretycznie perma nie powinienem dostawac :D

a tak na marginesie to byla prowokacja do perm bana :P

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Odrazu to napisze, owy gracz nawet nie widział że jestem na serwerze i teksty typu 

"bcave lepszy, napewno nie katujmy," i szczeniackie zachowanie "on mi zablokował to też, jebac katujemy Only *nazwa sieci" jest idiotyczne. Gratulacje jak tak bardzo wam zależy na rozpier*alaniu serwra to nie zagracie już tu. 

Jak się chce ubt to sprawdzać to koło 12 dziś. 

edit. To że siedziałem na spect ukryty to niestety nie widzieliście ;) i nie, nie była to prowokacja a ukazanie waszego debilzmu, twojego i tego kolegi z ławki. 

edit.2 @ Anty_Special dopiero po tej sytuacji złożył podanie, wtedy był to normalny gracz który w sumie mi was reportowal  za cele

=====================================================================

Witamy znów, więc zaczne od tego jak wyglądało to u mnie...

Dostaje spam od Anty że jakieś dzieci blokują respy itd itd

Po czym wchodze na serwer i nie wiem czy to bystrość owego Anty czy przypadek ale zaczął ich w zaje*sty sposób baitować xD, przejrzałem dwie mapy i na wasz nieszczęście [twoje i tego 14 latka parcud czy jakos tak] trafiłem na pare fajnych rzeczy [sory ze nie wysylam tych nagrań ale ograniczenie rozmiarów plików xD]

Mapa:

BB_KING

ładnie się zaczęło pyskowaniem na 1:59

Potem 2:15

i cała akcja od 3:50 do 4:20 gdzie wylecieli na permach

Druga mapka:

BB_Snow

Nie dotyczy to odwołania ale ładne cele mapy 4:41

Coś tam mlaskanie o bc 15:50

i reklama 29:30 [za to już powinni wylecieć]

Ogólnie tak, za całe wasze zachowanie szczeniackie i tak byście wylecieli na permie albo permmute, jak wam tak bardzo się podoba tam [wiecie o czym mówie ;)] to po co tutaj wchodzicie? Ja wiem po co, zebrało się dwóch atencjuszy z klasy 8C i chcą pokazać jacy to oni nie są

Te teksty ''i tak nie ma administracji'' ''to i to lepsze'' no to niestety administracji nie ma a wy na permie :notlikenoot:

Za sam fakt baitowania z Anty już pogadałem [to nowy admin], dostał co miał dostać i miejmy nadzieje że się to nie powtórzy. [ale i tak rozegrał to jak mistrz]

Linki do demek:

1 - https://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20200919-114850-276401631-bb_king_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip  bbking

2- https://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20200919-111649-551479627-bb_snow_s_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip   bbsnow

@ BieluS done.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Donator
Opublikowano

Gracz dostał bana za reklamę więc proszę o logi albo screeny lub demko. @ kyo  24h

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Dobra demka obejrzane. Ban jak najbardziej słuszny przez dwie mapy nic tylko prowokujecie admina, reklamujecie inną sieć a do tego przeszkadzacie innym. Tak bardzo nie lubicie katujemy ? W porządku, dajemy wam nagrodę w postaci perma. Jest jeszcze jedna sytuacja, którą zostawiam @ kyo  a mianowicie mapka bb snow. w 16:20 minucie lecą ciekawe wyzwiska ze strony Anty (to już tak na marginesie) 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.