Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Chmurka Nick admina banującego: CONSOLE Data/Mapa: 11:46 / 12-08-20 MIRAGE SteamID: STEAM_0:0:11101 Serwer (mod): ONLY MIRAGE #1 Opis sytuacji:

Gdy wchodziłem na serwer wyrzuciło mnie na główny panel i wyskoczył komunikat że dostałem bana przez console permanentnie wiedziałem że to bag serwera i dużo osób tego bana dostało  przez console więc przelogowałem się na inne konto i powiedzieć adminowi żebym dostał unbana ale na tamtym koncie też dostałem automatycznie bana

Zbyt dużo czasu spędziłem na tamtym serwerze i za dużo pieniędzy  straciłem na vipy i się napewno nie podam bo to jest mój ulubiony serwer ale staram się o unbana ale nikt nie chce mi go dać jedyny wasz argument to że wbiłem na innym koncie na serwer ale nie wiem co ma z tym wspólnego jeżeli teraz nie dostane unbana to chce pogadać z kimś  o tym na dicordzie 

Opublikowano

Ziomuś nie obchodzi mnie, że wszedłeś na serwer na innym koncie, aby admin dał Ci ub. Od tego jest dział odwołań na forum. Aktywny to aktywny. 

PS. Nawet źle podałeś swoje steamid. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.