Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : Symeon1906
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Symeon1906/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) :8
- Ile masz lat : 23
- Steam ID :STEAM_0:0:103092786

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Myślę , że z 5 h dziennie
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : nie , może raz czy dwa dostałem kicka za resp bo wracałem z papierosa :)
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Jeśli trzeba to dam ( Akceptuję)
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Nie ma co tu dużo mówić adminów na tym serwerze naprawdę teraz brakuje , do tego myślę , że naprawdę sporo ludzi mnie na tym serwerze zna i z tego co wiem kojarzę im się dobrze , wiec dlaczego by nie spróbować. Gram w cs 1.6 już tak naprawdę 12 lat wiec jakieś pojecie o tej grze posiadam , dodam jeszcze , że admina posiadałem już miliony razy.

PS. tak wiem konto na forum zrobiłem dopiero dziś ale tak na dobra sprawę nie miałem co tu tak naprawdę pisać. Oczywiście tematy z skargami czy tez z podaniami obserwowałem z czystej ciekawości. Pozdrawiam :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na tak. Często gra co widać po gt, jest rozpoznawany na serwerze, +amx i wiek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.