Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość PPFAR

Skarga na .:Tomek:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz czas na moją wypowiedź :D

Demko 1 - Owszem wbiłem na serwer i widziałem, że gracz robi FK. Na początek chciałem zbanować gracza na CT ale się nie dało, więc wpadłem na pomysł odbanowania go na CT a potem znowu zbanowania ale coś nie poszło i zajeło to trochę czasu. Po sprawdzeniu i upewnieniu się, że dobrze wszystko zrobiłem zbanowałem gracza na 3H według Taryfikatora. Nie którzy gracze myślą, że takiego ,,delikwenta,, mam banować PERMEM.

Demko 2 - Moja reakcja miała jak wyglądać?? bo nie rozumiem. Był gracz o niku Fosa i CichaWoda. Z racji z tego, że gracz CichaWoda nie zbyt ogarniała pomógł jej gracz o nicku Fosa. Potem to co pisałem na say @@ gracz zapytał się czy jest FD napisałem, że FD jest od 4 : 00. Druga sytuacja gdzie pisałem wymogi na CT, hmm dziwna sytuacja no ale cóż. Bindowałem oraz zmieniałem trochę bind na Wymogi i sprawdzałem jak to wyszło. CichaWoda potem została zbanowana na 30 min za FK.

Demko 3 - Tą sytuacje pamiętam i wyglądało to tak, że jakiś gracz rzucił FB i nic nie widziałem potem patrze w prawy górny róg i widzę, że Święty zabił 2 osoby. Pytałem się go dlaczego ich zabił a jego odpowiedź była taka _

Pytania : Święty, Dlaczego ich zabiłeś ??

Odpowiedź : Ruszali się 

Ja z tego, że nic nie widziałem bo miałem na twarzy FB nie mogłem ,,dobiec,, prawdy. Z tego co pamiętam dostali w tedy chyba FD.

A co do Admina, jeżeli ktoś myśli, że kogoś faworyzuję albo coś to się mylicie. Ja podchodzę do sprawy powoli i na spokojnie, ponieważ nie chciał bym mieć takiej sytuacji gdzie ktoś mi pisze FK FK i odrazu mam banować, bo miał FK. Ja sobie w tedy sprawdzam, pytam się co i jak i prędzej czy później gracz zostaje ukarany lub nie ;). 

Nie wiem w czym problem.

Co do wypowiedzi Swiętego. Ja zawsze podchodzę, i kiwam do gracza ( w tym wypadku Swięty ) i tak jakby pytam się czy mam wybrać go. W tamtym momencie Fosa myślał, że wybrałem jego ( coś w ten deseń ) i go zabił. Mi było wszystko jedno kogo i powiedziałem wtedy jak powiedział Święty UP ,, A Dobra,, Sprawa wyjaśniona.

Opublikowano

Po wypowiedzi gucia dowody mówiły dużo a teraz, gdy Tomek wyraził swoją wypowiedź na ten temat moim zdaniem skarga nie słuszna...Poza tym zdanie napisane przez gucia mnie zaciekawilo otóż

" może lepszym opiekunem byłby Little?"

Nie chce nikogo osadzać o spisek ale myślę że te zdanie nie było przypadkowe :)

Ja do Little nic nie mam ale jego aktywność na serwerze jest bardzo niska.

2. Radio o jakie zdanie ci chodzi ?? 

FB od kogo dostałeś? od Elektryka? Jeśli tak to ja też od niego dostałem dlatego tak dziwnie uciekłem po fleszu ale wiedziałem kto rzucił. a jak mi wytłumaczysz sytuację z fosą co zamiast mnie ocalić to mnie zabił 

Swięty o co chodzi z tym FB ? Elektryk ? bo nie kumam. 

2. Jak już mówiłem ( Teraz to już nie pamiętam ) było mi to obojętne kogo wybrać i Fosa myślał ( Nie wiem czy to było tak ale było chyba tak, że podszedłem do tego drugiego gostka i coś chyba pisałem itp i wtedy Fosa myślał, że to jego wybrałem. Ale jak mówię nie jestem pewien ), że wybrałem tamtego gostka. 

A ta skarga to jak dla mnie kolejna nie potrzebna ;)

Jak mówiłem ja podchodzę do sprawy spokojnie.

Do FireGucio !!

Na GG nie jestem często to racja. Na Steam jestem cały czas, wystarczy napisać ( od 15 do 21 ) coś takiego. Jakoś inni gracze nie mają problemu i wbijają i normalnie piszą ja wbijam myku myku i po krzyku xD.

Opublikowano

Sam napisałeś że dostałeś flesza i się zapytałem czy wiesz od kogo

AA no tak nie skumałem o co chodzi z tym FB :D, tam wiem sam pisałem xD. Ale jak pisałem wyżej nie widziałem kto go rzucił.

Opublikowano

To jest skarga, kolejna wiadomość nie na temat, lub nie wnikająca nic do tematu będzie ukarana warnem.

firegucio, napisałeś skargę to teraz czekaj cierpliwie na rozpatrzenie jej, zbędne są twoje posty i konwersacja niemająca celu, tyczy się to także innych użytkowników.

Temat nie jest do kłótni tylko do wyjaśnienia skargi, dojścia do porozumienia, ustalenia czy skarga jest słuszna, czy oskarżony popełnił błąd.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Tak to prawda Tomek coraz czescien przegracza regulamin i czuje sie ebzkarny. Ciagle wymysla jakies regulaminu ze kevlar czy cos to ban i cos tam jeszcze. Nw czy to 100% pewnosci ale fire mowil ze tomek leczyl sie na mapie w kd na tym serwie jest taka mapka gdzie sie leczyc mozna na kd

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.