Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam kilka propozycji na rozwój i działanie serwera:

1. Usunięcie map am_cache_katujemy oraz am_desert2_katujemy ze względu na małą grywalność i ogólne negatywne nastawienie do tej mapy

2. Naprawa działania masek, gdyż bugują się one przy zmianie lub też nie pokazują na postaci.

3. Mozliwosc włączenia/wyłączenia opcji "Przywitania i pożegnania".

4. Dodanie do regulaminu:

a) Wymogu posiadania poprawnego TAGu areny, a nie zbugowanego, który utrudnia opcję sprawdzenia pozycji danego gracza w tabeli

b) Dodanie wymogu posiadania nie obrażających nametagów na broniach/nicku oraz avataru (były z tym problemy i wytykane było iż ktoś może mieć prowokujący nametag np. na kosie)

5. Naprawa pojawiania się administratora po wpisaniu komendy "status" w konsoli.

Opublikowano
2 godziny temu, Kashperek napisał:

1. Usunięcie map am_cache_katujemy oraz am_desert2_katujemy ze względu na małą grywalność i ogólne negatywne nastawienie do tej mapy

Am_cache to chyba tylko Ty nie lubisz, nie słyszałem takich opinii a z adminów gram najwięcej. Desert2 nie jest taki zły, prędzej wywaliłbym am_desert, siłą rzeczy zmusza trochę do rushu, który jest zakazany.

2. Naprawa działania masek, gdyż bugują się one przy zmianie lub też nie pokazują na postaci.

Oj tak, +1

Oj tak, +1. Wchodzisz, żeby kogoś uciszyć/zbanować i VIP Ci w tym przeszkadza. Dodatek, który totalnie nic nie wnosi, więc całkowicie bym go usunął.

a) Wymogu posiadania poprawnego TAGu areny, a nie zbugowanego, który utrudnia opcję sprawdzenia pozycji danego gracza w tabeli

b) Dodanie wymogu posiadania nie obrażających nametagów na broniach/nicku oraz avataru (były z tym problemy i wytykane było iż ktoś może mieć prowokujący nametag np. na kosie)

Nie zgodzę się - TAG areny do niczego nie jest mi potrzebny, od razu widać na której arenie gracz jest, gdyż są one po kolei w tabeli i nie banowałbym finalnie za to. Obrażające nametagi to dalej obraza i można to podciągnać pod istniejący punkt.

5. Naprawa pojawiania się administratora po wpisaniu komendy "status" w konsoli.

To chyba nie jest fizycznie możliwe, żeby w statusie ukrywać adminów, ale pewności nie mam. Jeśli ktoś to ogarnie, czapki z głów.

Opublikowano

Cache niby nie jest zły ale dla mnie słaba mapa.

To plus +1 byczku.

To tak samo usunąć bo nikomu potrzebne to nie jest.

Niby spoko ale i tak nie opanujesz wszystkich i trochę bez sensu bo nikomu wielkiej krzywdy nie robi nametag przynajmniej mi. Tag też nikomu nie wadzi więcej roboty a każdy widzi na której arenie jest dana osoba chociaż według mnie powinien być taki punkt więc jestem za.

Akurat z tym niby spoko sprawa ale większość ludzi którzy grają tylko 4fun i mają to gdzieś nawet o tym nie wiedzą.

Opublikowano

am_cache_katujemy - spoko mapka można się fajnie postrzelac na hedy i wgl nie mam negatywnych emocji co do tej mapki 

am_desert2_katujemy-do usuniecia zmusza do rashu

na plus 

na plus

moim zdaniem nic istotnego

ja nie mam z tym problemu

moim zdaniem na plus

Opublikowano

1.

am_cache jest spoko aim mapą

am_desert2 jest mapą na pozycjonowanie i ustawienie

2.

Czasami się bugują. @ Dudnes Jeżeli dasz radę to naprawić to spoko

3.

Może czasami to przeszkadzać, ale od razu usuwać, dla mnie miły dodatek dla VIP'a

4.

TAG areny pomaga, ale jak go nie ma nic się nie dzieje

I tak nikt na to nie patrzy

5.

Jak ktoś to zrobi to szacunek, ale i tak większość graczy nie zwraca uwagi na to

• Lubię to! 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Właściciel
Opublikowano

Maski praktycznie odkąd istnieją bugują się, częściej jednak działają dlatego je zostawiliśmy. Może zamienimy je na specjalne modele do broni np: stary wygląd ak z 1.6? coś w tym stylu, .. ale tutaj akurat trzeba byłoby już robić ankietę czy wolimy maski czy zamiast nich niestandardowe modele broni do zakupu w sklepie, w dodatku też wtedy trzeba wziąć pod uwagę dodatkowe mb. do pobrania co może odstraszać ludzi przy wejściu. Sprawa z ukrytym adminem w statusie, przecież jest to zrobione celowo, w miarę ogarnięty gracz, gdy zobaczy że nie ma admina w tabeli zwyczajnie wpisze sobie 'status' i już wie że siedzi ukryty a w ten sposób może sobie zgadywać ewentualnie czy jest admin czy go nie ma. Dla was to chyba nie problem bo myślę, że każdy w miarę zna się w Administracji + steam id zawsze znajdziecie na forum każdego Admina. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.