Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Chciałbym zaproponować ,,Czas Życzenia,, na czym on polega ?? Polega to na ty, że jeżeli nasz ,,kochany,, :D więzień wykonał prawidłowo polecenia i dostanie życzenie pojawia się czas ( 40 sek. ) i w czasie tego czasu musi wybrać życzenie.

Nie było by takiego czegoś, że więzień ma życzenie i CT mówi ,,Na wybranie życzenia masz 3,2,1,0,, i go zabijają. Takie coś będzie karane banem do 2 H.

2. Chciałbym też zaproponować, że w menu wyboru życzeń więźnia dodać takie coś : ( + Dodać, - Odjąć, ---> Przejście do kolejnego wyboru )

+ Ninja Mod

+ Zabawy ---> Jaka zabawa i kiedy ( Chodzi mi o zabawy typu ,, Chowany,Ganiany, ITD. )

+ Strzał za strzał ---> menu wyboru broni ---> Z jakim strażnikiem.

+ Only HS ---> Pojedynek lub Strzał za Strzał ---> Menu broni ---> Z jakim strażnikiem

+ Pojedynek na Scouty

- Usunięcie AWP

- Usunięcie Pojedynek na noże

+ Pojedynek na ,,pięści,,

Wyjaśnienia :

Ninja Mod - Polega to na tym, że więzień staje się nie widzialny ( chyba, że ma czapkęto mu widać xD ) Posiada 250 / 350 HP w zależności od strażników + Nie może podnosić broni.

Zabawy - Nie muszę chyba tłumaczyć.

Strzał za Strzał - Ta zabawa polega na tym, że więzień po wyborze tej zabawy wybiera broń np. M4A1 i ma tylko 1 ammo. Kiedy go wystrzeli nie może strzelać, musi czekać dopiero na strzał Strażnika z którym walczy.

Only HS - Zabawa polega na tym, że więzień po wyborze broni np. M4A1 i trybu gry mogą zabić się tylko HS. Kiedy weźmie pojedynek w M4A1 ma 30 ammo. Kiedy wybierze Strzał za Strzał ma 1 ammo i strzelają na zmianę.

Reszty nie tłumaczę. Piszcie co myślicie o takich dodatkach. 

Opublikowano

1. Jak najbardziej

2. Można by było dodać ale według mnie nie potrzebne.

Opublikowano

1. Mówiłeś mi kiedyś o tym ale moja skleroza i obecny brak czasu nie pozwolił mi na to, dzisiaj to zrobiłem i sprawdziłem i działa, czas na wybranie życzenia to 15sekund.

2. Tu nie mam zdania :>

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.