Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano
Witajcie drodzy użytkownicy!

Jako, że coraz więcej osób zasila nasze szeregi, a za pewne nikomu się nie chce przekopywać przez tony stron i doszukiwać się jakichkolwiek informacji, opisów administracji/moderatorów postanowiłem wyręczyć niektórych. Każdy aktualny moderator, administrator napisał kilka zdań o własnej osobie. Miłej lektury! Temat na bieżąco będzie aktualizowany - proszę o moderatorów o nie zamykanie tematu. Użytkowników o wyrażanie opinii - ale również o brak tzw. spamu, każdy głupi wpis będzie karany. 

MODERATORZY: 

Mr_Danio: Mam na imię Damian, mam 17 lat. Moimi zainteresowaniami są min: Piłka nożna, Siatkówka, Piłka ręczna, a także w wolnej chwili granie w counter Strike 1.6. Lecz najbardziej z tego uwielbiam piłkę nożną, która jest także moim hobby. Zawsze lubiłem sport i od małego dość dobrze radziłem sobie grając w piłkę za równo w szkole czy na zawodach, dlatego w każdej wolnej chwili trenuję ją do doskonałości oraz uczę się nowych sztuczek, innym hobby jest także tworzenie czegoś z niczego czyli jakieś silniczki z baterii, jakieś budowy z kawałków cegieł w między czasie podeślę zdjęcia. Pytano mnie nie raz jakie mam plany na przyszłość. Moim priorytetem jest skończenie szkoły i pójście do pracy która jest związaną z moim zawodem montera zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. Lecz swoją przyszłość wiążę także z graniem w piłkę nożną (amatorsko) bądź siatkówkę w której jestem średnio zaawansowany. A największym marzeniem jest wprowadzenie jak najwięcej dobra dla naszych katów, oraz wyciągnięcie sieci na sam szczyt.

martini: Nazywam się Mariusz, mam 17 lat i pochodzę z małej wsi na Mazowszu. Interesuję się głównie informatyką (całą), sportem, motoryzacją, grami komputerowymi. Moim hobby jest głównie gra w gry komputerowe, ale lubię również posłuchać muzyki jak i pograć w piłkę nożną jak i siatkową. Swoją przyszłość wiąże głównie z informatyką, a dokładniej programowaniem, dlatego też jestem na profilu Matematyczno-Informatycznym w Liceum Ogólnokształcącym. Aktualnie umiem już małe programy pisać, ale tylko takie matematyczne np: taki "kalkulator" co sprawdza Najwyższy wspólny dzielnik liczb które mu się poda. Teraz może coś o Katujemy.eu. Znalazłem się tutaj dlatego, że Dudnes jest założycielem i oczywiście Astral, którego już nie ma. Dudnesa znam już parę lat z pewnej sieci i tak nasz kontakt pozostał do dziś. Zawsze jak Dudnes otwierał sieć byłem informowany, że zamierza otworzyć sieć i zawsze znalazło się dla mnie "miejsce". Kilka miesięcy temu napisałem do Dudnes o nową sieć, czy zamierza otworzyć coś czy nie. Dostałem odpowiedź, że tak, ale dopiero po wakacjach bo pracuje. Właśnie tak się stało, że dowiedziałem się, że Dudnes otworzył sieć i oczywiście od razu wbiłem na nią i patrze to na prawdę jest dudnesa. Po krótkim czasie złożyłem podanie na Redaktora i jestem nim do dziś. Zostałem od razu miło przyjęty, bo większość mnie znała. W niedługim czasie postanowiłem wystartować na stanowisko moderatora i zostałem przyjęty. Wtedy byłem tylko ja i użytkownik o nicku FarZa, który ma bana na forum. Jak widać jestem tym moderatorem do dnia dzisiejszego. Nie zamierzam opuścić tej Sieci Serwerów póki nie padnie, a z tego co wiem nigdy się to nie stanie. 

Pingwin 7: Witam mam na imię Kamil, mam 18 lat. Obecnie uczęszczam do technikum profil technik geodeta, kilka słów co to za profil mianowicie jest to nauka pomiarów, wyznaczania punktów w terenie obliczania współrzędnych punktów, nauka o różnego rodzaju instrumentach itd. Mimo że lubię ten profil to raczej nie wiąże z nim jakiś większych planów w przyszłości, szczerze właściwie to nawet jeszcze nad tym nie myślałem, ale najprawdopodobniej w przyszłości będę rozmyślał o jakimś wyjeździe za granice dla zarobku. Prócz nauki na co dzień niczym szczególnym się nie zajmuje spotykam się z kolegami/koleżankami, zdarza się po melanżować a tak to przeważnie doskwierają nudy, interesuje się sportem i wędkarstwem. Na naszą sieć natrafiłem właściwie przypadkowo ponieważ znudziło mi się grywanie cały czas na innych serwerach więc postanowiłem się skupić na grze na jednej serwerowni, tak właśnie natrafiłem na Katujemy.eu podczas gry na dd2 dostałem ssy HANa :D  i tak też zaczęła się moja przygoda z forum, ogólnie cała sieć od razu mi się spodobała ponieważ jak na dopiero stworzoną ciszyła się dużą grywalnością i tak jest do dziś oceniam ją na bardzo dobrą, panuje na niej miła atmosfera i oby tak dalej.  

żółty ananas słodki miód: Cześć, jestem Norbert. W tym roku, a dokładnie 30 sierpnia skończę 16 lat. Aktualnie uczę się w trzeciej klasie gimnazjum o profilu ECDL (informatyczno-matematyczny) w Koźminie Wielkopolskim skąd podchodzę. Po ukończeniu gimnazjum zamierzam iść do technikum cyrfrowych procesów graficznych. Interesuje się brazylijskim jiujitsu, które trenuje od 4 miesięcy i komputerem, a dokładnie grami oraz grafiką/obróbkom oraz nagrywaniem "filmów". W wolnych chwilach lubię pograć na gitarze, na której uczę się już jakieś 4 lata z dłuższymi przerwami.

Vice-Administratorzy: 

Ojciec: Mam na imię Jarosław, za kilka dni będę obchodził 29. urodziny. Jeśli chodzi o zainteresowania to przede wszystkim SPORT: w każdym rodzaju, byleby nie snooker i jazda konna. Od dziecka z dziadkiem śledziliśmy każdą konkurencje sportową, zostało mi to do dziś. Na co dzień jestem specjalistą do spraw cloud computingu - nie będę wyjaśniał tego teraz, poczytajcie w google. Praca ściśle związana z Wi-Fi, 4G. Jestem człowiekiem, który jest ułożony. Kilka lat temu zaręczyłem się, a dosyć niedawno posiadam własnego Jr. Jarosława, który z każdym dniem jest cudowniejszy.  Z Counter Strikie'm jestem związany od wersji 1,4, początków 1.5. Za młodu katowałem za hajs rodziców w pobliskich kafejkach. Czas 1.6 wspominam bardzo udanie, żałuję kilku decyzji, ale czasu nie cofnę. Od kilku lat szwędałem się po sieciach serwerów szukając tej jedynie, wydaję mnie się, że dobrze trafiłem. Mam nadzieję, że ta sieć będzie bardzo długo funkcjonowała. 

: Mam na imię Krystian i mam 16 lat. Moje zainteresowania to głównie sport. Plany? Zamierzam iść w swoją stronę, czyli studia a potem własną działalność - interesuje się stomatologia. Trafiłem poprzez reklamę na innej Sieci i tak jestem, administracja jest świetna i z łatwością projekt będzie dalej się rozwijał, głównie piłka nożna.

Administrator: 

Play: Mam na imię Michał, mam 18 lat. Mieszkam, pochodzę z woj. Mazowieckiego (Radom). Interesuję się programowaniem od kilku lat, wkładam to dużo serca, doskonalę swoję umiejętności w tej braży, na co dzień piszę pluginy do mojego sklepu, który myślę że niedługo będzie już aktywny w świetle internetu, także poznaje, uczę się innych języków. Obecnie także w planach życiowych mam zamiar zostać "programistą". Obecnie z cs mam styczność od 1klasy gimnazjum o ile dobrze pamiętam z czym bardzo mnie zainteresował, moja przygoda z programowaniem także dzięki CS zaczołem. Na sieć trafiłem dzięki byłemu Administratorowi (Astralowi), on złożył u mnie zamówienie na codmod no i od tamtej pory często rozmawialiśmy, dogadywaliśmy się świetnie, jednym zdaniem spoko ziomek, mam do niego zaufanie i szanuję go, no i przez to iż w sieci jakiej byłem nie układało się dobrze postanowiłem zrezygnować i wstąpić szeregi Katowni, wydaje mi się że postąpiłem bardzo dobrze, mam nadzieję że sieć będzie bardzo długo funkcjonowała.

Dudnes: Mam na imię Piotr, lat 18 za chwilę 19. Mieszkam w Słupsku, województwo pomorskie. Głównym moim zainteresowaniem jest programowanie. Swoją przyszłość nie wierzą z zainteresowaniem ze względu na brak czasu. W chwilach wolnych staram się coś pouczyć ale teoretycznie wszystko idzie na marne. Zbyt wolne tempo, abym nabrał odpowiedniej wiedzy, gdy ukończę szkołę. Ostatni rok został mi nauki, przyszłość w pewien sposób mam ustawioną. Zależy to tylko ode mnie czy pójdę ku temu kierunkowi. Od momentu ukończenia szkoły mam szansę na otworzenie własnej działalności gospodarczej, a właściwie własnej gastronomi. Niestety nie w Polsce, dlatego też nie jestem pewny czy dokonam tego wyboru. W cs'a gram kilka dobrych lat. Po raz pierwszy przypadkowo zagrałem w kawiarence internetowej ze znajomymi. W 2008r rodzice zakupili mi steam z emipku. Grałem na nim kilka lat, do tej pory w sumie nie pamiętam jak to się stało, ale straciłem konto, ktoś po prostu je ukradł. Miałem przerwy od cs'a, grałem w gry typu: cabal, metin2, lol - czasami do tej pory w niektóre z wymienionych pogrywam. Pierwszą swoją sieć otworzyłem w około 2012r, utrzymała się jakoś 3-4 miesiące na rynku. Sieć upadła głównie z włamania. Skradziono mi licencje ip.board która dość dużo kosztuje i poddałem się. Sieć ta oczywiście była stworzona z Astralem, niektórzy pewnie go jeszcze kojarzą. Kolejnym projektem jest Katujemy.eu, tutaj brałem znacznie doświadczenia, właściwie przy samym otwarciu posiadałem odpowiednie doświadczenie, aby spokojnie poprowadzić sieć przez kilka lat. Aktualnie sieć istnieje już 6 miesięcy, myślę że podbijemy niebawem dobre miejsca w GT jeżeli chodzi o nasze serwery. Nie mogę obiecać, że sam będę posiadał codziennie tyle czasu co aktualnie, z czasem może się to zmienić. Myślę jednak, że pomimo załóżmy mojego braku czasu sieć będzie dalej funkcjonować. Mamy odpowiednią załogę do utrzymania.

• Lubię to! 16
  • Właściciel
Opublikowano

Może by tak podpiąć temat w "Wywiady" 

- Good Job  ;)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Jeszcze raz Dziękujemy

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.