Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:BOA DUPCZYCIEL

Nick Admina:pejterek uwu

Data/Mapa:22.08.2020 - 00:56:54 mapa DD2#2

IP/STEAM: STEAM_0:0:436377238

Serwer (mod): DD2

Opis sytuacji: Wczoraj w godzinach około nocnych jakoś 24 w nocy grałem sobie na DD2#2 I wyszedłem z serwera było wszystko dobrze, chciałem wejść dziś na ten sam serwer i wyskoczyło mi że mam perma, oczywiście szybko w panice patrze na amxbans na stronie i wyświetla mi się AB nie wiem dlaczego tak się stało i dlaczego to mam ale admin FenneC na moją prośbę sprawdził że dostałem jakiegoś perma w Maju dokładnie 15.05.2020 "Działanie na szkodę serwera" o tym permie nawet nie wiedziałem, wiedziałem tylko że posiadam perma na forum za swoje bardzo złe zachowanie którego do dziś żałuje i za złe zachowanie które tam było chciałem bardzo przeprosić i prosić o 2 szanse ponieważ bardzo lubie grać na tym serwerze, znam tu dużo graczy i bardzo dobrze się z nimi dogaduje, wiadomo każdego ponoszą emocje ale teraz wyciszyłem swoje by znów grać na tym serwerze.  Jeszcze wracając do sprawy perma którego mi nadano dzisiejszej nocy normalnie mogłem grać i grałem jakieś 1-2 miesiące chociaż nie mam żadnego zmiennego IP tylko po prostu grałem i nagle dostałem właśnie tego AB. Bardzo proszę Właściciela jak i całą Administrację o rozpatrzenie pozytywnie mojego powrotu bym mógł znów zagrać na DD2#2. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Server # 2018[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: BOA DUPCZYCIEL [AMXBans] Powod: 'AB' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ http://Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID: '' [AMXBans] Twoje IP: '194.156.17.134' [AMXBans] ===============================================

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.