Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  Iss'S[t]
Nick gracza/admina na którego składasz skargę:  deryl
Opis sytuacji:  slapowanie za nic przy odbijaniu, przy zwróceniu uwagi ze bedzie skarga odpowiedzial "ojoj" (co wskazuje że i tak go to nie obchodzi bo zapewne tak samo jak w pierwszym przypadku dobrzy ludzie uznają że to moja wina i dlatego mnie slapował) - proponuję bana na 30 min za prowakację ( tak samo było w pierwszej skardze)
SteamID oskarżonego: STEAM_1:1:115436679
Data i czas zdarzenia:  2020-08-17 14:44
Dowód (ss/demko):  http://766018.node24.pukawka.pl/dem-de_inferno-1597668275-1597672593.zip  od 49:40

Bulbuś - to jest wrzucone w skargach, we wzorze macie zawarte "Nick gracza/admina na którego składasz skargę"  więc na logikę to nie jest odwołanie ani podanie.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Siemanko na początku przepraszam gracza ISS'S[T] nie było to celowe działanie. Już wyjaśniam miałem odpaloną komende w konsoli "sm_admin" i zapomniałem o tym kompletnie przez co akurat cb slapłem ( dodam że to było po rundzie) mój błąd. "Ojoj" nie napisałem tego żeby cię wkurzyć czy coś ci co byli to wiedza bo im to powiedziałem. Sorrka jeszcze raz mam nadzieje że nie czujesz do mnie wielkiej urazy wkoncu to tylko slap 🤷🏻‍♀️ pozdrawiam 🖐️

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, dERYL napisał:

Siemanko na początku przepraszam gracza ISS'S[T] nie było to celowe działanie. Już wyjaśniam miałem odpaloną komende w konsoli "sm_admin" i zapomniałem o tym kompletnie przez co akurat cb slapłem ( dodam że to było po rundzie) mój błąd. "Ojoj" nie napisałem tego żeby cię wkurzyć czy coś ci co byli to wiedza bo im to powiedziałem. Sorrka jeszcze raz mam nadzieje że nie czujesz do mnie wielkiej urazy wkoncu to tylko slap 🤷🏻‍♀️ pozdrawiam 🖐️

Chlopie, mi tylko chodzi żebyś napisał że po tym jak cię zabiłem poniosło Cię i w nerwach mnie slapowałeś. Pomijam nazwanie mnie "kutasem". Z tym "ojoj" to też możesz sobie darować bo napisałeś to po moim komentarzu o tym że znów napiszę skargę a oprócz tego gdy Cię przeniosło powtórzyłeś owe "ojoj" jeszcze raz tylko że słownie. I nie był to jeden slap tylko kilka. W dodatku piszesz że nie chciałeś mnie wkurzyć i powiedziałeś to innym osobom - na demie nic nie mówiłeś czyli pozostaje ts albo dc.( nie wiem czy powiedziałeś tym osobom że jak mnie slapniesz to ciekawe czy napisze skargę czy coś w ten deseń ale to już jest prowakacja. Pomijam fakt że raczej nikomu tego nie mowiłeś.) Nie wiem czy wiesz jak działa "demo" ale proponuję najpierw je obejrzeć a potem dopiero zmyślać jakieś bajki. No ale nie Ty jedyny mimo twardych dowodów ( w postaci dema na którym jest cała sytuacja) możesz iść w zaparte - czego najlepszym przykładem jest pierwsza skarga. Także niech Twoi koledzy działają.

• Zasłużony
Opublikowano

Drogi kolego :D każdy jest człowiekiem i może się denerwować lecz to akurat nie były nerwy. .."kutasem"przyznam czasem tak mam jak ktoś mnie chamsko zabija nie że coś do kogoś mam tylko wydaje mi się przyzwyczajenie z silvera :D (i raczej nie tylko jak tak mam). Tak z adminami zawsze siedzimy na ts wiec zapewne masz rację faktycznie slapnąłem cie pare razy co mnie teraz dziwi zwracam honor. Nie mam nic do ciebie bo niby skąd lecz ty chyba przeciwnie zamiast napisać mi na priv lub w meczu czm dostałeś tego slapa od razu lecisz ze skargą. Nie zachowałem się najlepiej w tej sytuacji ale kto pyta nie błądzi.

Powiedziałem już wszystko na ten temat  :bicek: 

Opublikowano
5 minut temu, dERYL napisał:

Drogi kolego :D każdy jest człowiekiem i może się denerwować lecz to akurat nie były nerwy. .."kutasem"przyznam czasem tak mam jak ktoś mnie chamsko zabija nie że coś do kogoś mam tylko wydaje mi się przyzwyczajenie z silvera :D (i raczej nie tylko jak tak mam). Tak z adminami zawsze siedzimy na ts wiec zapewne masz rację faktycznie slapnąłem cie pare razy co mnie teraz dziwi zwracam honor. Nie mam nic do ciebie bo niby skąd lecz ty chyba przeciwnie zamiast napisać mi na priv lub w meczu czm dostałeś tego slapa od razu lecisz ze skargą. Nie zachowałem się najlepiej w tej sytuacji ale kto pyta nie błądzi.

Powiedziałem już wszystko na ten temat  :bicek: 

Widzisz, skarga jest za "ojoj" - miałeś w tamtym momencie szanse napisać że kilkukrotne slapnięcie to był przypadek, ale Ty preferowałeś po przejściu z tt do ct powtórzyć "ojoj". Nie lubię cwaniactwa, osób które kłamią i myślą że jak mają zalążek władzy to już mogą więcej. Można zamknąć - deryl przyznał się że przy pierwszym komentarzu nie sprawdzał dema tylko pisał to co "pamięta". W drugim już sprawdził demo i zrozumiał swój błąd. Tyle mi wystarczy ( nie trzeba karać). Pozdrawiam.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.