Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: boberox Key-Drop.pl CASEDROP.eu

Nick admina banującego:Killer

Data/Mapa:22:22 | 15/08/2020 |||Mirage/Cache

IP/SteamID: STEAM_1:1:506358963

Serwer (mod):Katujemy.eu                               

Opis sytuacji:biegłem na mida widizałem chłopa ktory był obok konekta ja obok bootsa zacząłem strzelać  w niego raz strzeliłem bo go widziałem a reszte oddałem full auto z deagla i lucky shotem go zabiłem potem rzuciłem mołotova na shorta i dostałem bana

Wycinek z konsoli:You have been banned by this server, check https://katujemy.eu/ for more info.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Link do Demka:http://781.gotv.pro/srv50588/auto0-20200815-215636-847523128-de_cache-_Mirage_Cache__128_TR__Katujemy.eu__SKINS_KNIFE_GLOVES___1s1k.pl.dem.zip

zacznijmy od pierwszej akcji:

runda 8 czas 11:28-podczas kiedy wchodziłeś do konektora zauważyłeś przeciwnika przez ścianę i rzuciłeś idealnie pod niego granat nawet go nie słyszałeś,

kolejna akcja:

runda 10 czas 14:24 podczas gdy miałeś iść do toxica zauważyłeś dwóch przeciwników i nawet ich nie słyszałeś i odrazu w panice rzuciłeś granat pod nich,po rzuceniu granata ich usłyszałeś nie wiedziałeś ile ich jest  więc zabiłeś 3 i po zabiciu ostatniego wyjąłeś kose nawet nie sprawdzając czy nie ma kolejnego przeciwnika.

kolejna akcja:

runda 13 czas 19:45 zauważyłeś,że przeciwnik z A idzie na mida więc odrazu wyskoczyłeś na bombsite i poszedłeś potem na shorta gdzie dałeś prifajer na wenty i zabiłeś przeciwnika,potem odrazu wcelowałeś się w garaż gdzie byłem ja i dałeś mi prifajera 

ostatnia najbardziej oczywista akcja:

runda 18 czas 25:48 zraszowałeś toxica z kosą a potem wcelowałeś się szybko w przeciwnika który biegł do maina.

po tej ostatniej akcji byłem pewny że masz wallhacka. Były też akcje gdzie patrzyłeś przez ściany gdzie jest przeciwnik i było to również bardzo dobrze widać.

Edytowane przez ::.KilleR.::
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.