Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:  David

Twój nick na serwerze:  `Haru.

Mutacja głosu:  No jest. 

Czas spędzony na serwerze (link do GT):

https://www.gametracker.com/player/`Haru./147.135.199.71:27015/

https://www.gametracker.com/player/`Haru.g0d/147.135.199.71:27015/

Znajomość komend admina [1-10]:  10

Dlaczego ty?: Dlaczego ja? Hmmm niech pomyślę...:PepoThink: po pierwsze jestem często aktywnym graczem i każdy z graczy mnie kojarzy jak i raczej lubi. Top 10 serwera w rankingu. :pepejam:

Po drugie aktywnie jestem na forum jak i staram się w jakikolwiek sposób dodać sugestie lub uwagę jeżeli coś na serwerze jest lub nie ma i uprzykrza grę innym graczom. :sleep:

Po trzecie byłem już adminem na tej sieci na arenie,więc starsi gracze mnie też kojarzą. A wtedy raczej wszystkim się podobało jak było milusio na serwerze. :HYPERS:

Po czwarte znajomość komend znam bardzo dobrze ze względu,że już adminem byłem na wielu innych sieciach aktualnie przebywam na tej i dziennie poświęcam troszkę czasu klikając główki na arence. :KermitENOUGH:

Po piąte wydaję się odpowiednią osoba na te stanowisko kiedy gracz nie przestrzega regulaminu zwracam mu uwagę jeżeli dalej dochodzi to sytuacji gdzie uprzykrza gre innym wtedy albo jest pisane na forum albo w prywatnej wiadomośći do admina. Żeby zrobił porządek jeżeli może na serwerze. :pepeOK: 

Co tu wiele pisać jeszcze mam ponad 5 tyś godzin w cs:go :peporope:,więc nie odj**ie typa niewinnego za to jeżeli nie cheatuje a niedoświadczenie u paru ludzi przez to,że "im się wydaję" i banują po czym potem są pisane skargi u mnie nie

będzie ze względu na duży staż związany z grą.  No to chyba tyle. Jeżeli dalej Gametracker nie zadowala to kwestia i tak czasu kiedy będzie zadowalający ze względu na to,że tamten gametracker z dołu jest praktycznie nabity w tydzień?:peeposhrug: Może trochę więcej. Więc jeśli będzie trzeba zrobię to co będzie trzeba. Pozdrawiam każdego kto skomentuje moje podanko. Miłego dnia lub nocy zależnie kiedy to czytasz. :peepolove:

Posiadasz działający mikrofon?:  Posiadam,taki fajny duży czarny :feelsevilman:

Kontakt (GG/Steam):  https://steamcommunity.com/profiles/76561198160758288/

Steam ID:  STEAM_1:0:100246280

Posiadasz konto Prime?: Jest.  

Zapoznałeś się z wymaganiami admina?: A no 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem na TAK

+GT

+Dlaczego ja
+Doświadczenie 

+Znajomość komend
+Wiek

Powodzenia :peeposalute:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.