Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Tweeday
Imię: Patryk
Steam ID:  STEAM_1:1:553334657
Czas spędzony na serwerze (GT): 
https://www.gametracker.com/player/tweeday/147.135.199.68:27015/ 
Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Nie miałem jeszcze admina na serwerze cs go, ale na serwerach 1.6 miałem dość dużo razy i nawet miałem własną sieci serwerów, a także tworzyłem kiedyś swoje własne serwery gdzie dołączałem do różnych sieci.
Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 10 
Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Przedstawię państwu kilka argumentów dlaczego powinienem zostać adminem. Moim pierwszym argumentem jest chronienie serwera przed cheaterami którzy chcą zawładnąć nad naszym ukochanym serwerze, chce chronić kobiety przed agresją Mężczyzn. "Często to się zdarza", Niesienie pomocy nowym graczom i likwidowanie kłótni "obraz przeciwko drugiej osobie jak i odważniejszych ruchów takich jak bijatyk w świecie realnym" Teraz chciałbym opowiedzieć kilka słów o sobie Imię moje już piękne znajcie, interesuję się sportem, ćwiczę na siłowni jak i kiedyś krav mage przez 3 lata uwielbiam pływać i dużo jeździć na rowerze. Pracuje jako elektryk w renomowanej firmie Tauron Polska "SA" Jestem miłą, sympatyczną osóbką która dużo gada, czasami mu się klapa nie chce zamknąć. To tyle o mnie.
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 5 godzin.
Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Oczywiście.
Akceptacja regulaminu admina/serwera: Oczywiście.
Linki do poprzednich podań: Nie było żadnych wcześniejszych podań.
Kontakt: GG 1859945 / 
https://steamcommunity.com/profiles/76561199066935043/ 
Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Oczywiście.
Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] Nie.

Pozdrawiam : ) 

• Haha 1
Opublikowano

+ Wiek

+ GT 

+/-  SM (Nie jestem w 100% przekonany do tej 10 ale niech będzie)

+/- Kultura (spojrzałem sobie w bansa w przeciągu paru dni dostałeś 3 wyciszenia odnośnie prowokacji a troszkę wcześniej na poprzedni nick xKyZen dostałeś 2 podobnie prowokacja i obraza) 

Jestem neutralny z racji tego,że ostatnio troszkę mam słabszą aktywność na serwerze i nie potrafię na tą chwilę ocenić twojego zachowania czy też Twojej aktywności na u@.

Opublikowano

Jeśli mogę się do tego odnieść to napisze. Moja aktywności na u@ jest dość spora. 3 wyciszenia były z tego względu że nadużyłem mikrofonu, niby, kłóciłbym się w sumie drugi raz za napisanie "ez" na czacie, nie czytałem jeszcze wtedy regulaminu i za 3 to nie wiem co tam było. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.