Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: `Haru.

SteamID: STEAM_1:0:100246280

Opis sytuacji/problemu: Skoro nikt nie raczył o tym napisać to ja to zrobię ze względu na wygodę gry na arence. Tak jak w temacie respy pewnych map nie są zbyt dobrze zrobione co za tym idzie jedna ze stron wygrywa z automatu bo widzi przeciwnika i zanim rozpocznie się runda to z automatu strzela główkę i po rundzie dla gracza który miał tego oto pechowego respa. Nie wiem czy jasno opisałem sytuację,ale postaram się jasną to opisać. No,więc załóżmy,że gracz A (z tym lepszym respem) widzi całego przeciwnki lub samą głowę i automatycznie się wcelowuję w i strzela,aż zacznie się runda natomiast gracz B (z tym respem słabszym) nic nie widzi bo wydaje się mu,że jest za skrzynką kiedy gracz A ma pełen wgląd na niego całego. I gdy zaczyna się runda gracz B dostaje pesteczke w główke nie zdążyć się ruszyć nawet. Pod schematem wrzucę nazwe mapek.

Data/godzina: -

Screeny (ewentualnie): -

Mapy: 

am_aztec2018_katujemy_KAT - na tej mapie jedna ze stron widzi całą postać,natomiast druga ma zablokowany widok osoby przez skrzynke gdy się respi. 

am_himalaya_katujemy_KAT  - to samo co powyżej.

am_mirage_mid_katujemy_KAT - tutaj jest błąd respa ogólnie. Po stronie tero gdy sie respisz na początku widzisz przeciwnika po czym jakby spadasz na ziemie co za tym idzie widzisz gdzie jest ct. Po drugie ct gdy tero sie respi przy lewej skrzynce lekko widać mu głowe przez co z automatu może dostać pestke. 

am_redline_katujemy_KAT - kiedy jeden z osob jest na rampie na respie a drugi sie respi na koncu skrzynki po prawiej widac cala osobe. Jeden ma przewage i od razu moze zabic. Tak samo jak obaj sie na rampie respia to glowki widac przez skrzynki.

Dziękuje i pozdrawiam. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jest to akurat prawda, myślę że albo:
1. Usunąć owe mapy i wgrać jakieś inne. (Uprzednio sprawdzić czy respy są normalne)
2. Poprawić owe mapy. (Jakby się komuś chciało)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.