Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: jolz ;c

Nick admina banującego: hanq6

Data/Mapa: 08/08/2020

IP/SteamID:  STEAM_0:0:19560430

Serwer (mod):  ONLY DE_DUST2                   

Opis sytuacji: Ban za rzekome używanie komunikatora głosowego podczas gry na Waszym serwerze only dd2. Admin hanq6 za wczoraj się pewnie wkurzył i dzisiaj dostałem bana. Uroczyście informuję, iż nie używamy żadnego komunikatora ( ja oraz HLDK ) tylko siedzimy na przeciwko siebie, więc wiemy co się dzieje w grze. Decyzja należy do Was czy dostaniemy UNBana za to podpowiadanie jakie jest u Was zakazane i zagrożone karą dożywocia. Stawiam, że inni admini już nie raz wiedzieli, że gramy razem, bo nawet było pisane, ale Wasz admin hanq6 musiał w końcu spełnić swoją misję i dać bana :) Ogólnie to chciałbym UNbana :)

Wycinek z konsoli:

http://bany.katujemy.eu/bans/53780.html

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'ts/dc'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:19560430'
[AMXBans] Twoje IP: '94.3.241.60'
[AMXBans] ===============================================

• Haha 3
Opublikowano

Przykro mi panowie, albo się umie grać albo się nie umie, jak się nie umie to się nie zaczyna.

Czy to było info z komunikatora, czy z drugiego monitora to mało ważne ;) tak samo to działa, no kur... co to zmienia bo nie wiem? XD 

btw. fajnie, że się sprzedaliście w odwołaniu, może byście mieli jakiś 1 % szans, że moja rozpiska by nie przeszła hahahah.

n) Zakaz podpowiadania przez komunikatory (teamspeak, messenger itp.).

n) Podpowiadanie - PERM

DEMKO

• 16:35-47 [HLDK] Nie wiedział gdzie jestem, po chwili dostał objawienia i energicznie skierował się na reklamę, pre fire.

• 18:10-22 [jolz :c] Skupił się tylko na gali - gdzie oczywiście byłem, nie patrzył pleców, CT, ani bs'a.

• 19:10-33 [jolz :c] Przykleił się do ściany, nie mógł wiedzieć czy jestem daleko na długiej czy na blisko, no ale patrzy sobie w ścianę, bo doskonale wie gdzie ja jestem, dzięki swojemu koledze, który mu tak świetnie dawał info. Dopiero jak ruszyłem w kierunku bombsite A, to się odkleił od ściany. Nawet nie poczekał aż będzie mnie widać tylko zaczął mnie skanować, gdy byłem już na blisko. IQ 200. Szedłem na shifcie.

• 21:45-55 [jolz :c] Jestem na boxach na bsie A i od razu biegnie wcelowany w to miejsce, mogłem przecież być na pochylni albo robić plecy. 

• 22:38-23:22 [jolz :c] dostał info po śmierci, że jestem na gali, ale później już wiedział, że będę ct ale to takie +/- bo to logiczne, że mogłem tam pójść. No ale lecimy dalej, z mida pobiegłem na długą, on już swobodnie w tym czasie sobie pobiegł po pakę i podłożył pod respa CT, ciekawe skąd wiedział, że mnie już tam nie ma :) od razu po plancie pobiegł na mida, żeby wcelować się na długą, którędy szedłem.

Zostawiam temat @ Gosia ?!  @ Zawiszak? , z racji, że to ich serwer. 

Mimo, że powinienem zamknąć, ale skoro banowałem to niech ktoś inny się wypowie. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano
Cytat

Uroczyście informuję, iż nie używamy żadnego komunikatora ( ja oraz HLDK ) tylko siedzimy na przeciwko siebie, więc wiemy co się dzieje w grze

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.