Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: afero

Nick admina banującego: vanilla

Data/Mapa: 07.08.2020 1:13

SteamID: STEAM_1:1:108113745

Serwer (mod): only mirage #2: 145.239.16.82:27015      

Opis sytuacji: Grałem gierke jak zawsze, nagle dostałem bana za bycie ponad przeciętnym tak mi się wydaje :) Jestem z wami od 4 lat, gram w CS:GO od 2015r. Mam 5,800h grze, ciągle rozgrywam mecze na faceicie. Na serwie gram w wolnym czasie. Nie rozumiem powodu bana: czitujesz. (?) W jaki sposób?

• Haha 2
  • Katowicz
Opublikowano

http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200807-002727-652135968-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

Do rundy 10 nie ma co rozpisywać bo grałeś słąbo i co chwilę padałeś.

Runda 10

Pewniak schodzisz do undera, gdzie 2 poprzednie rundy tylko się czaiłeś na wyjście z undera. Rzucasz oknem mołotova w jungle i pewny, że nikogo nie ma w oknie wskakujesz tam, nawet nie spojrzałeś w stronę drabinki a w tak wczesnym czasie rundy, już dawno mógł ktoś tam siedzieć.

15:20 tak jakby spowalniasz poruszanie się i czaisz się ewidentnie na gościa w kuchni, gdzie info chwilę wcześniej było że gościu jest w lederze obczaiłeś chwilę wcześniej tylko sytuację w lederze ale było tam dwóch ct więc zająłeś tym z kuchni, którego nie było słychać, potem dopiero zabijasz gościa z ledera.

Runda 11

W tej rundzie, nie ma żadnych magicznych zabójstw, ale natomiast pewniak wbijasz mida jakby wiedząc, że okno czyste a wcześniej tego nie robiłeś.

Runda 12

Tutaj już tak pewnie nie raszujesz mida. Rzucasz mołotova w connect po czym uciekasz do prawej strony okna jakby widząc że ten gościu tam przebiegł. W 17;03 na 1/4 można przyuważyć łokieć a w normalnym tempie jakiś mały procent szans na to jest. Aczkolwiek często bardzo często już po rundzie 4 kiedy to dużo ludzi ma awp stoi wcelowanych w zakręt w lewej części okna a Twój celownik nawet się na sekunde tam nie zatrzymał a mógł ktoś wychylać.

Runda 14

Tutaj też mniej pewniej wchodzisz mida spodziewając się kogoś w oknie.

Runda 15

Wychylasz z pałacu i w 22;03 jakbyś chwilę zatrzymał się na modelu za schodami po czym patrzysz czy nie wyjdzię górą schodówm a w 22;05 w momencie kiedy model ct stojący w okolicy standarda zamachuje się granatem zawijasz wrotki z pałacu.

22;47 wychodzisz jakby idealnie wcelowany w gościa na respie TT. Tak mogłeś się ich spodziewać bo chwile wcześniej byłeś przy schodam obok tv roomu i słyszałeś. Natomiast pare sekund wcześniej wychylałeś też na respa TT ale już po lini jakbyś widział że są jeszcze niżej i może akurat wychylą.

Runda 16

23:28 idziesz w stronę okna wyciągasz granat i przez chwilę widac jakbyś chciał czekać aż molo zniknie, ale widzisz model kolesia podskakującego TT do okna i szybko zmieniasz na pistolet zanim de facto go widać.

Runda 18

Pewniak wchodzisz mid gdzie wcześniej tego nie robiłeś bo już ktoś zdążył przebiec za boxy lub w stronę krzesła.

Runda 19

30;50 oddajesz idealny strzał no scope w model w pałącach a chwile wcześniej po prostu akurat w to miejsce sciany strzelasz.

Runda 20

31;32 - nie było słychać gościa kucającego przy wyjściu z undera a Ty akurat w tym momencie podskakujesz i go zabijasz. Gdzie chwilę wcześniej patrzyłeś tylko tak o undera.

31;56 - reakcja na gościa który zeskoczył z a.psów na B, tak słychać tupnięcie właśnie z tego miejsca ale nie reagujesz od razu tylko dopiero dosłownie sekunde przez tym jak gościu wybiega.

31:58 idealna strzał i próboa skanu w model, którego nie mogłeś widzieć. Przy wyłączonym podświetleniu zaraz po zabiciu poprzedniego typka śledząc Cię klatka po klatce nie mogłeś go zauważyć.

Wchodząc na to B już chyba od razu wiedziałeś/widziałeś że w apsach jest dwóch.

Runda 22

Pewniak mid i pewniak zakręt, gdzie w rundzie 19 już tak pewnie zakrętu nie wszedłeś? A mógł ktoś wcelowany stać..

34;18 widziałeś chwilę gościa, potem przez chwilę nie ale coś idealnie podążasz za tym modelem.

34;31 po zabiciu gościa najpierw idziesz w kierunku respa TT a w momencie kiedy najprawdopodobniej wiesz że ktoś tam stoi cofasz się bo masz tylko 21 hp, robisz zastrzyk , ct zabił tego pierwszego, rzucasz granat po czym wchodzisz wcelowany w model myśląc że jest na górze tego murku obok rampy ale okazuje się że jest za ścianą w pałącu i szybko celownik leci na wejście do pałacu i mylny strzał.

Runda 23

Początek rundy 1 kill idalny, po chwili strzał w model, ale tu akurat często ktoś wchodzi wcelowany więc tego oceniam..

36;50 dostałeś info że jeden na B, wyskakujesz na B i wygląda to jak reakcja na model, celownik lekko do góry i wprawo w stronę modelu.. a shorta już nie sprawdziłeś..

37;08 chyba przyfarcony no scope

Runda 28

44;08 celownik po modelu, którego nie widziałeś, widziałeś tylko że ktoś z Twoich strzela w tamtym kierunku.

Podsumowując po prostu grasz tak jakbyś wiedział, kiedy gdzie wejść, jak ktoś gdzieś jest to już ostrożniej podchodzisz. Plus te czasówki, które podałam. Widziałam nie raz na serwerze stałych dobrych graczy ale jakoś nikt nie stwarzał takich podejrzeń mimo iż grali lepiej niż Ty.

Wygląda jakbyś miał info z przeciwnej drużyny, w co wątpie.. albo jakiś radar z położeniem wrogów.

Reszta członków UB Team podejmie decyzję w ciągu 48 h. Oprócz mnie bo jestem banującą osobą.

• Lubię to! 6
  • Haha 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.