Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1666904422_podlup2.png.d20f1b8617775cf20a1fa91198a2e723.png

Dobry wieczór, Katy. Środa, a raczej jej koniec przynosi nowe wydanie "Pod Lupą".

Dziś dowiemy się co nieco o jednym z opiekunów dość pokaźnej ilości naszych serwerów, adminie TS'a oraz osobie znajdującej się w top10 dotacji na sieci.

Chodzi tu o Damiana znanego szerzej jako @ boomer_

Zapraszam do czytania

Pika to spoko osóbka z dystansem do siebie i poczuciem humoru. Można z nim na luzie pogadać i pograć, pozytywny chłopak ogółem

Boomer to najlepszy kolega, bardzo fajnie z nim się gra zwłaszcza w csa a o mc już nie wspomnę.

Zabawny gość, można się z nim pośmiać i na luzie porozmawiać, choć ma dziwny ciąg do ostrych rzeczy Polecam użytkownika!

W porządku chłopak, bardzo rozrywkowy, nie boi się wyzwań, jest bardzo żywy i przyjacielski.

Dałnmian to bardzo ogarnięta osoba, niekiedy mega śmieszek. Potrafi się odpowiednio zachować, a także pomóc. Osobiście prawdopodobnie gdyby nie ta osoba, to nie byłoby tutaj jednego serwera, który już zaczyna się mega bić o topkę! Co tu jeszcze dodać- jest dobry w tym co robi, zamyka na mmach i lubi Japońca!  

Kc boomerek <3

Boomer w porządku chłopak, można pograć, pośmiać się i pogadać

Słyszałem, że bardzo lubi rogaliki z nadzieniem śmietankowym. Damian jest miłą i sympatyczną osobą, wykonuje swoje obowiązki jak należy. 

Spoko osoba z którą idzie pogadać. Raz na jakiś czas coś tam szczeli na mmie :) 

Przede wszystkim jest bardzo pozytywną osobą, z którą idzie pogadać zawsze i o wszystkim. Dzień dobry na klatce mówi. No wzór chłopak.

Najlepszy monter światłowodowy z jakim przyszło mi pracować... A to miało być tajny :Kappa:

Niestety od pewnego czasu rozmiar czcionki u mnie szaleje, więc dziś taki wygląd :<

𝓑𝓾𝓵𝓫𝓾ś

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Ooooo, pierwszy raz czytam jakieś pozytywne słowa o swojej osobie :Kappa:, fajna pracka monterze światłowodu :cat3:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.