Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: AngusBcn 

Nick admina banującego: Console

Data/Mapa: Mirage1. 02.08.2020

SteamID: STEAM_0:1:151600476

Serwer (mod): Mirage1                             

Opis sytuacji: 

Ktoś z większymi kwalifikacjami może sprawdzić to demko? Ocena po jednej akcji udanej z bh i perm? Żarty sobie stroicie. Kogo wy przyjmujecie w tej administracja, to jest żenada. Pozwolę sobie wspomnieć, że mam u was bana na 1.6 za aimbota gdzie wyjebaliscie swojego członka ubt 1.6 to chyba był lucyfer, który był nieudaucznikiem w rozpisywaniu demeka i sam dostał bana, a ja ub na 1.6 nie dostałem. Jeszcze jak Karcok był opiekunem Mirage1, to spytałem się czy będzie mu wadzić, że mam bana na 1.6 i czy wpłynie na mojego bana na cs go, powiedział mi, że nie więc odpuściłem sobie dalsze staranie się o ub, bo to najmniejszego sensu nie było, bo każdy mój temat by był w koszu XD. Następna sytuacja z NonameMen dostał, kiedyś bana na Mirage1 gdzie rozpisywał go skiper który miał wysokie rangi jak moderator i ubt niestety gówno się znał i musiał Weak sprawdzić to demo, bo ub też by nie dostał. Wyjebaliscie jednego i drugiego z banem na forum, ale skiper dostał objawienia Bożego i ub na forum dostał za to, że grał obvious odjebany. Pewnie dacie argument, że ile on to dobrego na forum nie zrobił, to jest nie ważne, grał na czitach więc powinien wiedzieć jakie są konsekwencje tego czynu. A mi system wjebal bana za abh. Jeszcze gdzie słyszałem, że ten system za bh się myli, bo bodajże Best chyba takiego bana dostał? Nie mam pojęcia, ale ktoś dostał.
Ja na tym serwerze nie gram od tygodnia, żeby się odpalać na jakimś śmiesznym bh. Sam wyzywam i tępię takie osoby, które latają na takich ściekach.
Chce, żeby ktoś wyżej niż ubt sprawdzał to demko, bo już na dwóch osobach z ubt się przejechałem.
Jeżeli chodzi o bana na 1.6 i Karcokiem, to nie żadne kolesiostwo, bo ja go w tamtym momencie w ogóle nie znałem.
Jak clixu chce się mnie pozbyć to niech to napisze, bo wiem, że nie świece kultura ale na pewnie nie jestem odjebany XD 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Przykro mi 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

http://801.gotv.pro/srv53362/auto0-20200802-205412-1656244398-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip

Powiem tak, szczerze dużo BH widziałem, jedne udane, drugie nie.

Sytuacja od 14:22 pokazuje, że na 110% masz jakiś wspomagacz do BH, ponieważ strefy są nienaturalne a robisz dosyć dobre velocity.

Ban zostaje nadany na wszystkie serwery Katujemy, dodatkowo otrzymujesz brak jakiejkolwiek możliwości ponownego odwołania!

• Lubię to! 3
  • Haha 6
  • Uwielbiam 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.