Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z Serwera:  Adryś安昂

Imię: Adrian

Steam ID: STEAM_1:1:452053089

Czas spędzony na Serwerze: https://www.gametracker.com/player/Adryś安昂/147.135.199.68:27015/

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Chciałbym doświadczyć czegoś nowego niż bycie tylko graczem ponieważ często gram na tym serverze i napotykam cheater'ów których Anti-Cheat nie wyłapuje bo grają podstępnie . Cheatera można rozpoznać po tym jak wychyla , kiedy jest wcelowany za każdym razem to znaczy że używa cheat'ów , jesli patrzy się w ziemie oraz kiedy celuje za graczem przez ściane i gdy on wychyli strzela mu headshot'a

Znajomość obsługi admina (x/10) 6/10

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym zostać adminem , ponieważ jestem wpływowy , zazwyczaj umiem doprowadzić ludzi do porządku , jestem koleżeński nie szukam z nikim zwady i chce aby na serwerze był porządek nie chce aby cheaterzy niszczyli gre ani nie chcę aby dzieci bez mutacji spamiły czat i ciągle gadały na voice chat

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 6-8

Posiadasz mikrofon?: Tak

Akceptacja Regulaminu admina/serwera: Akceptuje regulamin admina i serwera i będe go przestrzegał

Linki do poprzednich podań: Brak

Kontakt: https://steamcommunity.com/id/TrenerPokemon69//

Konto Prime : Tak

Blokada VAC? Nie

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na TAK

-chęci

-aktywność

-/+ kultura ,ale myślę ,że będzie lepsza :D 

-sm pomożemy ci 

Opublikowano

+wiek

+/- GT (dlatego,że grasz u nas od 22 lipca dopiero)

+chęci

- aktywność

-konto na forum

1.Grasz u nas tydzień (GT niezłe ale to tylko pierwszy tydzień,pograj więcej daj się bardziej poznać graczom i administracji- Ja np Cię kojarzę jak przez mgłę a tym bardziej twoich zgłoszeń na u@)

2 godziny temu, Adryś napisał:

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Chciałbym doświadczyć czegoś nowego niż bycie tylko graczem ponieważ często gram na tym serverze i napotykam cheater'ów których Anti-Cheat nie wyłapuje bo grają podstępnie . Cheatera można rozpoznać po tym jak wychyla , kiedy jest wcelowany za każdym razem to znaczy że używa cheat'ów , jesli patrzy się w ziemie oraz kiedy celuje za graczem przez ściane i gdy on wychyli strzela mu headshot'a

AC służy do wyłapywania raczej obvious cheaterów lub skryptów. Twój opis co do rozpoznania cheatera też raczej tylko i wyłącznie na obv (nie będę tu wnikać już bardziej).

Więc na koniec po prostu pograj dłużej i wtedy zobaczymy póki co jestem na nie.

• Donator
Opublikowano

-/+ gt brak wymagany 50h

- grasz na serwerze 1 tydzien

- doswiadczenie i sm

+ wiek

- forum

-/+ zachowanie na serwerze 

Jestem na NIE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.