Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
petrox

Skarga na administratora ONLY MIRAGE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: petrox
Nick oskarżonego: КΥВΑЄИ ♥/ Bananowy Embiron/ DzwigU
IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:1300537/STEAM_0:1:225579327/STEAM_0:0:155401086 < SteamID są podane w kolejności tak jak nicki powyżej.

Data i czas zdarzenia: 29.07.2020 / godzina około 21:45/50
Przebieg sytuacji:

Po wejściu na serwer, zwyczajnie grając i rozmawiając z kolegą, zostałem gigantycznie obrażony kilkakrotnie poprzez jednego z graczy. Coś typu: "zamknij pysk ku**a", "zamknij pysk psie" i wiele innych... Więcej obelg w moją stronę nie pamiętam. Zostałem zmieszany z błotem. Administratorzy, którzy byli na serwerze w żaden sposób nawet nie zwrócili uwagi użytkownikowi. Nawet wtedy kiedy zgłosiłem to na u@. Po pewnej chwili po raz kolejny stałem się ofiarą okrutnych wyzwisk w moją stronę tym razem na czacie pisemnym.  Przypominam, że znowu u@ do niczego się przydała:D. Upłynęła chwila i zostałem ZGAGOWANY, a powód to: obraza. Nigdzie nie powiedziałem a tym bardziej nie NAPISAŁEM czegoś obraźliwego, wulgarnego. Prosiłbym o wyjaśnienie, ponieważ u@ chyba na tym serwerze się zacięło i nie dostałem odpowiedzi w którym momencie ktoś został obrażony przeze mnie.

Dowody: http://801.gotv.pro/srv53362/auto0-20200729-213909-1659972722-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip 06:06, 6:29 < dwa momenty, w których zostałem obrażony i administratorzy nic z tym nie zrobili. Niestety czatu tekstowego nie ma na demku, a szkoda bo tam też zostałem zwyzywany i również administracja nic nie zrobiła wobec tego. / 13:20 < mniej więcej minuta, w której zostałem bezpodstawnie zgagowany mimo że nie napisałem/powiedziałem czegokolwiek niestosownego.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Piszesz skargę na adminów only mirage w dziale arenek XD? 

Jeśli chcesz złożyć skargę to złóż ją w odpowiednim dziale. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.