Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Sebi0o
Nick oskarżonego: dbk
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:43014864 

Data i czas zdarzenia: 29.07.2002 20:29
Przebieg sytuacji: Zauważyłem, że Admin o nicku "dbk", rozdaje maksymalne kary jakie jest w stanie móc dać według taryfikatora kar. Przykładowo, "KURZ" powiedział jakieś obraźliwe słowo, nie było to mocne obrażanie czy coś, i od razu dostał na tydzień muta za obrazę. W regulaminie napisane jest, iż ban jest za szczególnie mocne wyzwiska czy obrazę... i nie wiem czym sobie kolega zasłużył ale dostał zaraz po tym mucie bana.. na jeden dzień z opisem "obraza" na demku jest pokazane że dostał niestosownie tego bana. Ja napisałem na czacie głupie " Sebi0o: dbk ***** :) " (Dałem gwiazdki, nic pod nimi nie było)  zaraz po tym dostałem knebla na 30min z powodem obrazy, gdzie tutaj sprawiedliwość. Jeżeli Admin daje bany/muty/kneble bo jakaś treść jest dla niego niewygodna to dziękuję bardzo takiej Administracji. Admin powinien świecić przykładem, a sam na czasie głosowym nie jednokrotnie słychać mocne przekleństwa i wulgaryzmy, zwróciłem nawet już mu na to uwagę... o dziwo nie dostałem muta.
Dowody: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200729-201404-1788328879-am_mirage_mid_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip
Od samego początku tego demka można zaobserwować ten cały cyrk... z początku "dbk" siedział na /ukryj.. 

edit: poprawione :o

Nie interesuje mnie czy mi darujesz muta i mam się cieszyć, tylko dajesz wyciszenia na czat bezpodstawnie, miałeś powód? Nie. Zły opis wyciszenia, z tym się nie zgadzam. Jeżeli każdy na serwerze mówi źle o Tobie, i wyśmiewają adminów bo taka maskotka jak Ty, będzie psuła reputacje serwera to gratuluję bardzo. Pamiętajmy, że to Admini reprezentują serwer.. a takim przykładem, to jedynie gracze będą uciekać. 

Opublikowano

Siedziałem na ukrytym ze względu na masę wyzwisk i regularnie każdy dostwał mute na 10080 za obrazę. 

Masz rację, to najwyższa możliwa kara wg taryfikatora, ale:

Cytat

*KARY NIE SĄ PODANE W KOLEJNOŚCI, ADMIN WYBIERA, CO NAŁOŻYĆ.

Posłuchaj, nie interesuje mnie czy ktoś powie "kretynie j******" czy "I love your mum". Traktuję wszystkich sprawiedliwie i jeśli pierwszy mute poleciał na 10080min to każdy kolejny również taki był.

Prowokowałeś po mute, a następnie banie dla kolegi przez dobre 1,5 mapy. Najpierw się głupkowato śmiałeś, dodatkowo coś komentowałeś, a potem napisałeś:

12 minut temu, KastrateK napisał:

Sebi0o: dbk ***** :)

Dla mnie jest to zwykła prowokacja, za którą mogłem wg taryfikatora nałożyc nawet do 1 dnia. Dostałeś 30 min i to w dodatku gaga, a mogłem spokojnie banować. Spokojnie mogłem Twoje głupie docinki podciągnąć pod utrudnianie pracy administratora. Na Twoim miejscu bym się cieszył, że kara była tak łagodna.

Nie będę nic rozpisywał, sam się przyznałeś co napisałeś. 

Dema:

Redline -> głupie docinki po mute dla Kurzu
http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200729-195450-1927990782-am_redline_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Mirage -> docinki + w/w tekst po którym poleciał gag

http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200729-201404-1788328879-am_mirage_mid_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Opublikowano
Cytat

Dałem gwiazdki, nic pod nimi nie było

liczba gwiazdek sugeruje oczywiste przekleństwo, a w domyśle admina nie będzie pozostawać, czy piszesz osiem gwiazdek, bo cisza wyborcza, czy 5 lub 4 od znajomych przekleństw.

odnosząc się do ogółu skargi, czyli do rozdawania najwyższych kar, to widnieje zapis w regulaminie "*KARY NIE SĄ PODANE W KOLEJNOŚCI, ADMIN WYBIERA, CO NAŁOŻYĆ." a więc zapewne za zgodą Dudnesa został tam dodany i admini działają według przysługującego im prawa wyboru i nie będę tutaj wchodzić w szczegóły, czy mógł dać na 10 minut czy 100, bo jeśli ma takie prawo, to je ma i wchodząc na serwer powinieneś być tego świadomy. Wchodzisz = akceptujesz regulamin.

po drugie - Twój mute wygasł, a więc w jego temacie to tyle.

po trzecie: nie będę przeglądać całego dema, czy kilku demek, aby usłyszeć jak admin powiedział jedno, czy dwa przekleństwa, bo umówmy się - każdy jest człowiekiem, tak samo admin i zawsze jakieś przekleństwa lecą, ale powinny mieścić się w akceptowalnej dla wszystkich mierze. Jeśli wskażesz mi konkretne minuty, czy tr, to możemy się sprawie przyjrzeć, ale ogólny wydźwięk jest nieszkodliwy w stosunku do serwera i graczy, więc nie będzie robienia z igieł wideł.

podsumowując: apeluję do wszystkich o kulturę i znajomość regulaminu, bo serwer jest Waszym środowiskiem, w którym mimo wszystko spędzacie trochę czasu.

agresywniejsze, czy dotkliwsze kary są zazwyczaj bardziej skuteczne, bo pohamowują innych, a jeśli nie uczą rozumu, to cóż może trzeba łopatą.

i nie zgrywajmy kozaków, bo kozaki to buty, a trzeba być człowiekiem.

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.