Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick:PRZYTUL_HEADA

Imię: Adrian

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/PRZYTUL_HEADA/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: nie ma adminów i czasem im się nie udaje złapac cheatów oraz ktoś musi pilnować pożądku czasem do chodzi do nie potrzebnych spin które trzeba załagodzić  

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:  5H 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:556593893 wiem ze 2k20 ale mam tez 2k13 czekam na odpowiedz od steam 
Czy posiadałeś już admina:tak na sparowni multihead oraz owoceegzotyczne i wiele innych 
Czy posiadasz sprawny mikrofon:TAK

Akceptujesz obowiązkową składkę?  TAK 

Coś o sobie: Adminuję już od 2000r nyłem w bardzo znanych serwerowniach które poupadały multi serwerowniach nie mogę  powiedzieć czym się zajmuję z przyczyn zawodowych jestem smieszny a zarazem dowciapny myślę że już dałem się poznać
W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer:przez reklame cs seti
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na Tak !

+gt

+składka

+steam ,mikro , aktywny , pomocny i ogólnie botek  , no chyba ze krowę dorwie :D

Opublikowano

Nie, nie tutaj będę jak najbardziej na nie a z powodów to mogłabym wymieniać wiele, ale wymienię te co uważam za słuszne. 

Wielokrotnie prosiłam poprzez napisanie na y@@ że specty do gry ciągle jakiejś wymówki typu papieros, kurier i wiele innych a zajmowało Ci to ponad 15 minut kicki już nie skutkują i to jeden z powodów dlaczego jestem na nie żebyś zawitał w gronie administracji, spamujesz na u@ zgłaszając tak naprawdę czystych graczy. Druga uwaga że wdajesz się w niepotrzebną dyskusję jak wchodzisz po kicku i dość często prowokujesz gadając przez mikrofon bo ten bo tamten może. Kolejna rzecz to coś o sobie wymagamy żebyś napisał coś o sobie a nie że adminujesz od 2000 roku. Tak naprawdę na plus to tylko składka bo GT nabijane na (spect), piszesz że masz 26 lat a zachowujesz się dość nie urażając Cię specyficznie. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Sorry Byku, ale jestem na Nie

- Tak jak napisała wyżej @ Pyskata Często wdajesz się w niepotrzebną dyskusje

- Zgłaszasz czystych graczy, mi też nie jednokrotnie takowych zgłaszałeś

- Czasami zachowujesz się jak rozwydrzony 13 latek na serwerze

+ Na plus GT, ale też zauważyłem że siedzisz często na spec

+ składka 

Sorki, ale jestem na Nie

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

- Nabijanie minut/godzin na spec

- Zgłaszasz czystych graczy spamując tym. Nie tolerujesz decyzji admina, u Ciebie zgłoszenie musi kończyć się banem.

- Niby wiek podobny do mojego, ale z tego co słychać przez micro jesteś niedojrzały.

- Podanie SKOPIOWANE z poprzedniego. Nawet nie chciało Ci się wysilić aby napisać coś więcej, przekonać nas - nic.

- Ortografia.

- Grasz od 11 Lipca - jak dla mnie za mało.

Na NIE.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ok więc tak.  Osobiście nic nie mam do Ciebie, ale tak jak napisała @ Pyskata wiele razy pisałeś na u@, że idziesz zapalić że zaraz będziesz ale to "zaraz" było wiele razy od 5-10 min. Nie oszukujmy się ale tak było. I żeby to raz bądź dwa w ciągu całej mapy to luz, ale Jak mówi koleżanka Kick'i dostałeś i dalej to samo. Kolejna sugestia, która strasznie Mnie irytowała, zgłaszałeś każdego gracza który tylko Cię zabił. Albo zamiast pisać na say team, to spamowałeś na u@ ... Będąc Adminem chyba wiesz do czego u@ służy. Po trzecie napisałeś a może i skopiowałeś to samo co w pierwszym podaniu. Pisząc Adminuje od 2000 roku, Adminujesz ? Gdzie? ... Czy może chciałeś napisać, że pełniłeś takowe funkcje od tego do tego. Po któreś bo już nawet nie liczę, od 2000 adminujesz a masz 26 lat. Więc jak łatwo policzyć, czyli w 2000 miałeś 6 lat. w Tym wieku adminowałeś. no to Brawo dla Ciebie. Podsumowując. Jesteś spoko graczem, bekowym ITP ale wybacz byku jestem na NIE. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Kurcze sporo osób się wypowiedziało, to ja też dam coś od siebie.
Jako chłop jesteś w porządku, ale gdy przychodzi czas na grę, to włącza ci się katarynka i gadasz bezustannie, nawet infa od ludzi nie słychać, bo ci buzia się nie zamyka, może i w życiu, to jest spoko, ale nie w grze. To prawda na u@ spamisz i zgłaszasz czystych graczy, a u@ nie jest po to, żeby zgłaszać byle kogo. Tak jak napisał @ Stiw Majster_69 , masz ode mnie szacun, że w wieku 6 lat już byłeś adminem (mam nadzieję, że to literówka, bo jeśli nie to zacznij pisać bajki). Tak jak napisali wszyscy, skopiowałeś podanie z poprzedniego, kurde chłopie nawet ci się nie chciało poświęcić 15 minut na napisanie, ŁADNEGO I ZACHĘCAJĄCEGO PODANIA. Jestem na duże NIE.
Pozdrawiam NiKoS

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie

- zerowa ortografia

- jesteś konfliktowy

- często, bardzo często wypisujesz jakieś farmazony na czacie

- płacz na u@

- wyzywanie graczy którzy siedzą o kilka sekund dłużej na respie, lub nawet przed 1:30

- ostatnio prosiłeś adminów na u@ o "danie bana na siłę" bo uzależniłeś się od serwera, odpowiadaliśmy, że czegoś takiego nie ma, to wyzywałeś na siłę

Wymieniłbym więcej, ale nie chcę Ci rzucać więcej kłód pod nogi

• Haha 4
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.